MEDIA

Survivor: Συγκλονίζει ο Άγγελος Γεωργουδάκης - «Είχε παραλύσει ο εγκέφαλος μου, ήμουν κατάκοιτος»

Survivor: Συγκλονίζει ο Άγγελος Γεωργουδάκης - «Είχε παραλύσει ο εγκέφαλος μου, ήμουν κατάκοιτος»

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης μιλάει για τη μάχη που έδωσε με την υγεία του στο Survivor και έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor την εβδομάδα που διανύσαμε καθώς οι γιατροί έκριναν ότι δεν έπρεπε να συνεχίσει να αγωνίζεται μετά τα προβλήματα που του προκάλεσε η τροφική δηλητηρίαση που έπαθε.

Ο πρώην παίκτης εξομολογήθηκε στην κάμερα του Fay's Time τι συνέβη στο νοσοκομείο.

«ήμουν με το ψαροντούφεκο αρκετά βαθιά και όπως προσπαθούσα να στοχεύσω ένα ψάρι, έκανε το ρεύμα το χέρι μου να πάει να ακουμπήσει πάνω σε ένα κοράλλι. Ένιωσα τότε σαν να με πέτυχε μια πύρινη ράβδος, σαν να με τίναξε ηλεκτροσόκ εκείνη την ώρα. Μου παρέλυσε το χέρι. Φαντάσου πως, όταν βγαίνω από το νερό, έχω τη συνήθεια να κρατάω το ψαροντούφεκο με το αριστερό μου χέρι και ούτε αυτό δεν μπορούσα να κάνω».

«Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι έπαθα ζημιά, ήταν πολύ έντονος ο πόνος. Δεν έδωσα όμως σημασία και συνέχισα γιατί είχα και το βάρος να τηρήσω αυτό που είχα πει στα παιδιά, τα οποία πεινούσαν, έπρεπε να βγάλω φαγητό. Οπότε έσφιξα τα δόντια και πήγα και έπιασα πάνω από 10 ψάρια. Δεν το σκέφτηκα καθόλου να σταματήσω. Εφόσον είχα πει ότι θα βγάλω ψάρια, θα έβγαζα ψάρια και θα τα τάιζα τα παιδιά εκείνη την ημέρα».

«Μετά από το συμβούλιο εκείνο το βράδυ, ένιωσα πως πάω να πέσω κάτω. «Παιδιά, δεν γίνεται, πρέπει να απευθυνθώ στο γιατρό γιατί δεν με κρατάνε τα πόδια μου» είπα. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις, έφαγα αρκετές μέρες στο νοσοκομείο και αυτή ήταν η πραγματική περιπέτεια του Survivor. Πέρασε το δηλητήριο στο αίμα μου, η ζάλη που ένιωθα με έκανε να μην μπορώ να περπατήσω ούτε και να σκεφτώ μετά από κάποιο σημείο. Είχε παραλύσει ο εγκέφαλος μου, ήμουν κατάκοιτος» συμπλήρωσε, ακόμα, ο πρώην παίκτης του Survivor στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.