MEDIA

«Το ναυάγιο» Spoiler: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο των γονιών του

«Το ναυάγιο» Spoiler: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο των γονιών του

Εξελίξεις, αποκαλύψεις και μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Συγκλονιστικές εξελίξεις, αποκαλύψεις και μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Ο Στελής φτάνει στην Αθήνα και τυχαία συναντιέται με τον Πέτρο.

Ο Μάκης έχει δεύτερες σκέψεις για τον χωρισμό του με τη Λίνα και θέλει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο των γονιών του.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 12 έως την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 22:50:

Επεισόδιο 58 (Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου)

Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι ο Άγγελος μπήκε στο γραφείο του. Ο Άγγελος αποκαλύπτει στον Πέτρο τα όσα βρήκε στο συρτάρι του προϊσταμένου του. Η Θοδώρα ενημερώνει τον Μάκη για τη γνωριμία της με τη Λίνα και για τη στάση της απέναντι στον Δημήτρη, κι έτσι ο Μάκης αρχίζει να ξανασκέφτεται τον χωρισμό τους. Η Δήμητρα προειδοποιεί την Ειρήνη ότι ο Ιπποκράτης δεν θα εγκρίνει τη φιλία της με τον Πέτρο. Ο Στελής καταφθάνει στην Αθήνα και πέφτει πάνω σε κάποιον που δεν περίμενε ποτέ να δει. Ένα νέο στοιχείο έρχεται στα χέρια του Γιώργη και η Αλίκη βασανίζεται, γιατί ξέρει ότι πρέπει να το μεταφέρει στον Παντελίδη. Η Ελένη πιάνει δουλειά στο σπίτι της Στέλλας και προσπαθεί να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στον Βασίλη. Ο Άγγελος μαθαίνει τον λόγο για τον οποίο πέθαναν οι γονείς του και τον μοιράζεται με τη Βάσω. Ο Ιπποκράτης αποφασίζει να εξαλείψει κάθε πιθανότητα να πάει η Ειρήνη στο Παρίσι.

Επεισόδιο 59 (Τρίτη 13 Φεβρουαρίου)

Ο Παντελίδης προσπαθεί να βλάψει τη Στέλλα πιέζοντας τον Μάριο να καταθέσει μήνυση εναντίον της. Ο Μάκης θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Λίνα αλλά αυτή τη φορά τον διώχνει εκείνη. Ο Στελής συναντιέται με τον Πέτρο και είναι σίγουρος πως πρόκειται για τον γιο της Λαμπρινής. Η Αλίκη καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Θα αντέξει να ξαναπροδώσει τον Γιώργη για να σώσει τον αδελφό της; Οι εφιάλτες που βασανίζουν τον Ορφέα ξυπνούν μνήμες από τη νύχτα που τους εγκατέλειψε η Κλαίρη – τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Τι συνέβη τελικά με την Κλαίρη;