MEDIA

Ο Σταμάτης Γονίδης αποκαλύπτει: «Έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες»

Ο Σταμάτης Γονίδης αποκαλύπτει: «Έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες»

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, τη διασκέδαση στη δεκαετία του 90' και για την κόρη του

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τη νέα του συνεργασία αλλά και την περιπέτεια με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα νέα του επαγγελματικά βήματα, μια νέα συνεργασία που έκλεισε με την Panik Records: «Καλλιτεχνικά θα βρίσκομαι με τον Στέλιο Ρόκκο. Ετοιμάζω και ένα τραγούδι εδώ σε αυτή την εταιρεία».

Ο ίδιος συνέχισε αποκαλύπτοντας ένα πρόβλημα υγείας που τον απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες: «Είχα εκκολπώματα στο έντερο κι έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες με αντιβιώσεις και διάφορα εκεί, αλλά τώρα είμαι καλά».

Για τη διασκέδαση στη δεκαετία του 90', είπε: «Ήταν εντελώς διαφορετική, ο κόσμος διασκέδαζε πιο πολύ στα μπουζούκια και τα ραδιόφωνα ήταν διαφορετικά, τώρα παίζουν τραγούδια με άλλο στιλ και ρυθμό, κι αυτό το ακολουθεί ο ένας πίσω από τον άλλο, παρασύρει κι εμάς τους λαϊκούς για να μπορέσουμε να υπάρχουμε. Όμως εγώ πιστεύω ότι οι νέοι πρέπει να ακολουθούν εμάς. Προσωπικά έχω κάνει τραγούδια, που είναι σαν να τα έχω κάνει σήμερα, ποπ, ροκ, λαϊκά. Ρίσκαρα πάντα».

Στο τέλος, αναφερόμενος στην κόρη του Στεφανία είπε: «Η κόρη μου, Στεφανία, τραγουδάει καλύτερα τραγούδια που έχει ακούσει από τους άλλους, τα καινούργια τα ψάχνει. Όσο τρυφερός είμαι μαζί της, άλλο τόσο αυστηρός είμαι στο θέμα του τραγουδιού. Το ότι είμαι παππούς είναι κάτι απίστευτο που ζω, είναι κάτι που δεν το είχα ονειρευτεί».