MEDIA

Η Μάγισσα: Ο Νίκος Ψαρράς αποχαιρετά τη σειρά – Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα

Η Μάγισσα: Ο Νίκος Ψαρράς αποχαιρετά τη σειρά – Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα

Η σειρά του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται και ο Νίκος Ψαρράς έκανε τη δική του ανάρτηση

Έπειτα από 13 μήνες γυρισμάτων, η σειρά εποχής «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 ολοκληρώνει τα γυρίσματά της. Ο Νίκος Ψαρράς, ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών, αποχαιρέτισε τον ήρωά του-τον Κανέλλο μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram.

«Αυτόν τον υπέροχο τύπο, μετά από δεκατρείς μήνες παρέα, τον αποχαιρέτισα σήμερα στην Αρεόπολη της Μάνης. Με συγκίνησε βαθιά με την γενναιοδωρία του, το πείσμα του, το καυστικό του χιούμορ, το πόσο δίκαιος ήταν με όλους και κυρίως πόσο αγάπησε και πάλεψε για τις ιδέες του», έγραψε αρχικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους συντελεστές της σειράς. «Ευχαριστώ τον Πέτρο και τη Μελίνα, τη Μιράντα, τον Λευτέρη, τον Βασίλη, την παραγωγή, τους ακούραστους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και τους συναδέλφους που είναι πια μια οικογένεια για μένα! Ο “Εθνικός σας θείος” θα είναι μαζί σας κάποιους μήνες ακόμη, μαζί μου όμως μια ολάκερη ζωή…», έκλεισε την ανάρτησή του.

Η παραγωγή μυθοπλασίας θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι και τον Απρίλιο, ενώ ακόμη δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις για το prequel που είχε συζητηθεί.

Μέχρι τότε, η «Μάγισσα» θα συνεχίσει να καθηλώνει με τις εξελίξεις της. Στα επόμενα επεισόδια, η Γερακίνα επιστρέφει στον πύργο με σκοπό να πάρει πίσω την κόρη της, αλλά η Μεταξία έχει άλλες βλέψεις. Ο Αντρέι με την Θεοφανώ αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά για να βρούνε πληροφορίες για τον πατέρα της. Ο Σπήλιος προσπαθεί να ορθοποδήσει οικονομικά αλλά με αθέμιτα μέσα. Η Θεοφανώ ανακαλύπτει κάποια χειρόγραφα του Τζανέτου που θα αναστατώσουν τον Αντρέι. Ο Τζανής σώζεται από έναν άγνωστο άντρα που προσφέρεται να τον βοηθήσει. Θα αποδειχθεί σύμμαχος ή ο χειρότερος εφιάλτη του Τζανή; Ένας επικίνδυνος άντρας παρακολουθεί τον Αντρέι και τη Θεοφανώ, με σκοπό να τη σκοτώσει ενώ η προφητεία μιας γριάς τσιγγάνας θα συγκλονίσει τη Θεοφανώ.

Η Θεοφανώ αναστατωμένη από την προφητείας της τσιγγάνας, φτάνει με τον Αντρέι στη Μονεμβασιά για να μάθει πληροφορίες για τον πατέρα της. Ο υπηρέτης της Κυπριανής συνεχίζει να τους καταδιώκει αλλά ο κίνδυνος για το ζευγάρι θα έρθει από αλλού. Οι Γερακάρηδες στην προσπάθεια τους να γίνουν ισχυροί, προσκαλούν στον πύργο τα ξαδέρφια της Γερακίνας αλλά… και τον Μισέλ.