MEDIA

Εκπομπές που αλλάζουν ώρα στα μέσα της χρονιάς

Εκπομπές που αλλάζουν ώρα στα μέσα της χρονιάς

Ο Φλεβάρης φέρνει αλλαγές στον προγραμματισμό των καναλιών

Ανταγωνιστική και απαιτητική, η φετινή τηλεοπτική χρονιά αποδεικνύεται εξίσωση για δύσκολους λύτες! Τα στελέχη, προκειμένου να ανεβάσουν τα ποσοστά τους στους πίνακες τηλεθέασης, προχωρούν σε αλλαγές στον προγραμματισμό τους.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το τηλεπαιχνίδι «Το πιο μεγάλο παζάρι» του ALPHA μετακινείται στις 06.45. Αφήνοντας την απογευματινή ζώνη, το πρότζεκτ θα δίνει lead in πλέον στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day». Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το «Παζάρι» με τον Ηλία Βρεττό μετακινείται. Από τις 17.45 πήγε στις 16.45 ενώ τώρα -λίγο πριν αποχαιρετίσει οριστικά τους τηλεθεατές- μετακομίζει στην πολύ πρωινή αρένα.

Στο μέτωπο του OPEN, από τις 26 Φεβρουαρίου, το τηλεπαιχνίδι «Next please» με την Αννίτα Πάνια εισβάλλει στην καθημερινή αρένα. Μάλιστα, θα προβάλλεται στις 15.30 «κόβοντας» μισή ώρα από την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» και την Κατερίνα Ζαρίφη (14.00 έως 15.30 πλέον). Η σατιρική εκπομπή της πληθωρικής παρουσιάστριας χάνει έδαφος, με τα στελέχη να ελπίζουν ότι η Αννίτα θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα στους πίνακες της Nielsen.

Η Αννίτα, άλλωστε, έχει κάνει πρόσφατα πρεμιέρα με ένα νέο πρότζεκτ. Φρέσκο, γρήγορο, μοντέρνο και διαδραστικό, το «Next please» έρχεται να ξεσηκώσει και τις καθημερινές. Οι παίκτες θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων για να συλλέξουν πόντους και να περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί είναι που τους περιμένουν τα «καλύτερα». Θα έρθουν αντιμέτωποι με δοκιμασίες τις οποίες και θα έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν. Η Αννίτα τους βάζει δύσκολα και απαιτούνται γνώσεις, ταχύτητα αλλά και τύχη για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ. Πλούσια δώρα και μεγάλα χρηματικά ποσά θα περιμένουν όμως και τους τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν να γίνουν μέλη της κεφάτης παρέας και να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την τύχη τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συμμετέχοντας τηλεφωνικά στο παιχνίδι.

Μετά την Αννίτα θα ακολουθούν οι «Εικόνες» και στις 18.45 το κεντρικό δελτίο του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.