MEDIA

Η Μάγισσα: Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει για Λασκαραίους και Γερακάρηδες

Η Μάγισσα: Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει για Λασκαραίους και Γερακάρηδες

Η Μάγισσα: Η σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα…

Η Θεοφανώ και ο Αντρέι έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα απειλή και όλα κρέμονται, πλέον, από μια κλωστή… Στη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», το ενδιαφέρον κορυφώνεται με τρία ανατρεπτικά επεισόδια.

Η Γερακίνα επιστρέφει στον πύργο με σκοπό να πάρει πίσω την κόρη της, αλλά η Μεταξία έχει άλλες βλέψεις. Ο Αντρέι με τη Θεοφανώ αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά για να βρουν πληροφορίες για τον πατέρα της. Ο Σπήλιος προσπαθεί να ορθοποδήσει οικονομικά, αλλά με αθέμιτα μέσα. Η Θεοφανώ ανακαλύπτει κάποια χειρόγραφα του Τζανέτου που θα αναστατώσουν τον Αντρέι. Ο Τζανής σώζεται από έναν άγνωστο άντρα που προσφέρεται να τον βοηθήσει. Θα αποδειχθεί σύμμαχος ή ο χειρότερος εφιάλτης του; Ένας επικίνδυνος άντρας παρακολουθεί τον Αντρέι και τη Θεοφανώ με σκοπό να τη σκοτώσει, ενώ η προφητεία μιας γριάς τσιγγάνας θα συγκλονίσει τη Θεοφανώ.

Η Θεοφανώ, αναστατωμένη από την προφητείας της τσιγγάνας, φτάνει με τον Αντρέι στη Μονεμβασιά για να μάθει πληροφορίες για τον πατέρα της. Ο υπηρέτης της Κυπριανής συνεχίζει να τους καταδιώκει, αλλά ο κίνδυνος για το ζευγάρι θα έρθει από αλλού. Οι Γερακάρηδες στην προσπάθειά τους να γίνουν ισχυροί, προσκαλούν στον πύργο τα ξαδέρφια της Γερακίνας, αλλά και τον Μισέλ. Θα καταφέρει ο Θράσος να συγκρατήσει το μίσος του για εκείνον; Μια απόφαση του Μάρκου σχετικά με την Αναστασία θα φέρει τη Δαμιανή στα όριά της. Ο Τζανής πέφτει θύμα δουλεμπόρων κι ετοιμάζεται να πουληθεί σε μια μακρινή χώρα. Ο Βρώτσος παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Η Θεοφανώ και ο Αντρέι, αντιμέτωποι με έναν νέο εχθρό, βρίσκονται φυλακισμένοι και η μοναδική ελπίδα τους είναι η γυναίκα που ήρθαν να επισκεφθούν στη Μονεμβασιά. Θα καταφέρει να τους γλυτώσει; Ο Μόφορης ζητά απ’ τον δουλέμπορο να αγοράσει εκείνος τον Τζανή, αλλά η διαδικασία θα αποδειχθεί δύσκολη και επικίνδυνη. Ο Βρώτσος φέρνει τη Μαριώ στον πύργο, όπου αποκαλύπτει στον Μάρκο τις ραδιουργίες της Πολυξένης, ανοίγοντας μέσα στον πύργο των Λασκαραίων τον ασκό του Αιόλου. Θα καταφέρει η Πολυξένη να φυλάξει το ένοχο μυστικό της Δαμιανής και να γλυτώσει από τις κατηγορίες;

Ο διώκτης της Θεοφανώς βρίσκει, επιτέλους, τον στόχο του και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή.