MEDIA

Survivor: «Δίκασε» ο Νίκος Γκάνος - «Ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller»

Survivor: «Δίκασε» ο Νίκος Γκάνος - «Ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller»

Survivor: Ο Νίκος Γκάνος θεωρεί ότι ο Αλέξης Παππάς κάνει μπούλινγκ.

Εμφύλιος πόλεμος στην κόκκινη ομάδα με τον Νίκο Γκάνο να στρέφει τα πυρά του προς τον Αλέξη Παππά, τον οποίο θεωρεί ότι κάνει μπούλινγκ στους παίκτες.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του Survivor έριξε τα πυρά του προς τον Παππά:

«Στο συμβούλιο βγήκε ο Αλέξης υποψήφιος από την ομάδα μας, δεν ήξερα τι θα ψηφίσουν τα άλλα παιδιά. Ο Αλέξης έχει λίγο νευριάσει που ξαναβγήκε υποψήφιος. Είναι η τρίτη φορά που είναι υποψήφιος από την ομάδα του, αυτό πιστεύω κάτι δηλώνει. Προσωπικά τον ψήφισα και αγωνιστικά αλλά και σαν θέμα συμβίωσης και συμπάθειας… Ο Αλέξης είπε ότι έχουμε εμμονή εγώ και η Μαρία και τον ψηφίζουμε, κάτι που δεν ισχύει αφού αγωνιστικά είναι κατώτερος. Θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller. Δε μιλάω πολύ. Το έχει καταλάβει ο κόσμος, δε με νοιάζει να φανώ πολύ, αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες, “δε μπορώ άλλο, πρέπει να τα πω”», ανέφερε αρχικά.

«‘Εχω να πω λοιπόν για τον Αλέξη ότι όλο αυτό που είχε γίνει τότε, αυτό που είχε πει ο Χρήστος για τον Λαμάι, είναι μεγάλη αλήθεια, ήμουν κι εγώ μπροστά, ήμουν μπροστά και σε ένα άλλο περιστατικό που είχε πει. “θέλετε να κάνω τον Γιάννη να ντραπεί” και γέλαγε… Εμένα όταν ήμουν τραυματίας με ψήφισε και ήθελε να πείσει και τα άλλα παιδιά να με ψηφίσουν» είπε στο τέλος ο Νίκος Γκάνος.