MEDIA

Survivor: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησαν ο Νίκος Γκάνος και η Όλγα Πηλιάκη

Survivor: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησαν ο Νίκος Γκάνος και η Όλγα Πηλιάκη

Ο Νίκος Γκάνος και η Όλγα Πηλιάκη αποχώρησαν από το Survivor αντέχοντας για επτά εβδομάδες

Ο Νίκος Γκάνος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου.

Αν και όλοι περίμεναν πώς ο παίκτης που θα έφευγε χθες θα ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός τελικά πάλι έγινε η ανατροπή και ο τραγουδιστής έκλεισε τον κύκλο του στο φετινό Survivor.

Πρόκειται μάλιστα για μια από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις αφού ο Νίκος Γκάνος είχε δεθεί με τους παίκτες και μάλιστα είχαν χτίσει δυνατές φιλίες. Έτσι η Ασημίνα και η Μαρία Αντωνά ήταν απαρηγόρητες μόλις έμαθαν ότι εκείνος είναι ο παίκτης που αποχωρεί.

Ο Νίκος Γκάνος έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για επτά ολόκληρες εβδομάδες, άντεξε επομένως περισσότερο από ενάμιση μήνα. Η συμφωνία που είχε κάνει με τον Ατζούν, ήταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Επομένως στον λογαριασμό του τραγουδιστή θα μπουν συνολικά 35.000 ευρώ!

Το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε η Όλγα Πηλιάκη

Εκτός από τον Νίκο Γκάνο αποχώρησε και η Όλγα Πηλιάκη, η οποία τραυματίστηκε και έτσι κρίθηκε απαραίτητο να σταματήσει εδώ ο κύκλος της στο Survivor. Η αθλήτρια και σύζυγός του Στέλιου Χανταμπάκη είχε κάνει επίσης την ίδια συμφωνία με τον τούρκο παραγωγό. Έμεινε και εκείνη στο παιχνίδι για επτά εβδομάδες, επομένως αποχώρησε με το ίδιο χρηματικό ποσό, αυτό των 35.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι από τους Διάσημους έχουν αποχωρήσει η Ζωή Ασουμανάκη με 6.000 ευρώ, ο Χρήστος Βολικάκης με 12.000 ευρώ και η Κρίστυ Καθάργια με 12.000 ευρώ.