MEDIA

Η Μάγισσα spoiler: Ο Αντρέι θα πει στη Θεοφανώ τα πάντα για τον πατέρα της

Η Μάγισσα spoiler: Ο Αντρέι θα πει στη Θεοφανώ τα πάντα για τον πατέρα της

Η σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα με καθηλωτικά επεισόδια

Η Θεοφανώ και ο Αντρέι θα απασχολήσουν πολύ τους φανατικούς της σειράς «Η Μάγισσα», στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, το χάρισμα της Θεοφανώς θα σταθεί για άλλη μία φορά σύμμαχός της. Ο Αντρέι θα καταφέρει να γλιτώσει από τους Τούρκους, όμως ο κίνδυνος και για τους δύο δεν έχει περάσει ακόμα... Ο Τζανής προσπαθεί να πείσει τον Σπήλιο να συμμαχήσουν εναντίον των Λασκαραίων. Θα δεχθούν οι Γερακάρηδες να ακολουθήσουν αυτόν τον παράτολμο δρόμο;

Η Πολυξένη πρέπει να πάρει μια απόφαση. Θα ομολογήσει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους; Ο Μάρκος πιστεύει πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Τζανής, ενώ η Μεταξία βάζει ξανά στο «κάδρο» των ενόχων τη Δαμιανή. Η Θεοφανώ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει έναν θανάσιμο κίνδυνο, αλλά και μία συνταρακτική αποκάλυψη.

Η Θεοφανώ είναι συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Αντρέι για την ταυτότητα του πατέρα της. Στον πύργο των Λασκαραίων ετοιμάζονται για την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Ο Αντρέι και η Θεοφανώ επιστρέφουν και πάλι στον καταυλισμό των Τσιγγάνων. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο γεγονός. Ο Τζανής προτείνει στη Δαμιανή να σταθεί στο πλευρό του και, κατά συνέπεια, στο πλευρό των Γερακάρηδων.

Θα δεχτεί η Δαμιανή να προδώσει την υπόλοιπη οικογένεια; Η Θεοφανώ αποφασίζει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει… Της εκδίκησης ή μιας καινούργιας ζωής μακριά απ’ όλους; Ο Αντρέι δεν καταφέρνει ν’ ανατρέψει την κατάσταση και ο Μάρκος παίρνει τη Θεοφανώ και το μωρό για να τους επιστρέψει στον πύργο.

Το πάθος ανάμεσα στον Μιχαήλ και την Αναστασία θα αναζωπυρωθεί φέρνοντας νέα προβλήματα. Ο Κανέλλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ. Κι ενώ οι δύο σειριές μέρα με τη μέρα οδηγούνται στα άκρα και ένας καινούργιος γδικιωμός φαίνεται πως είναι προ των πυλών, ο Αντρέι δεν έχει πει αυτό που θέλει.