MEDIA

ALPHA: Το Deal που επανέρχεται και οι εκπομπές που συνεχίζουν του χρόνου

ALPHA: Το Deal που επανέρχεται και οι εκπομπές που συνεχίζουν του χρόνου

Ο ALPHA προετοιμάζει ήδη το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν

Ομάδα που κερδίζει… δεν αλλάζει, αναφέρει η λαϊκή ρήση και τα στελέχη του ALPHA δεν έχουν παρά να την ακολουθήσουν. Έτσι, έχουν ήδη καθίσει στο τραπέζι των συσκέψεων με τις πρώτες αποφάσεις να έχουν ληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι εκπομπές του καναλιού -εκτός από το «Μεγάλο Παζάρι» που ολοκληρώνει την πορεία του σε λίγες εβδομάδες- συνεχίζουν.

Στην πρωινή ζώνη, το «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τους νικητές. Η τηλεθέαση είναι και φέτος με το μέρος τους ενώ γίνεται αναπαραγωγή σε ρεπορτάζ και θέματα που παίζουν. Συνεπώς, η παρουσιάστρια θα λέει «καλημέρα» και την επόμενη χρονιά με τους Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά να κάθονται στο πλευρό της.

Τη σκυτάλη θα δίνει στη «Super Κατερίνα» και την πρωταγωνίστρια Κατερίνα Καινούργιου. Έχοντας αποδείξει ότι μπορεί πλέον να αντιμετωπίζει ό,τι κι αν συμβαίνει on air, ούσα ένα δυνατό brand name στον κυκεώνα της TV, η Κατερίνα δεν θα αλλάξει πόστο. Μπορεί φέτος να μην είναι η ευκολότερη χρονιά για εκείνη, όμως ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και η KatKen είναι καλή καπετάνισσα.

Στη μεσημεριανή ζώνη, η Τατιάνα Στεφανίδου θα βάζει τη σφραγίδα της με το «Tlive». Η εκπομπή επικαιρότητας, που αναδεικνύει ό,τι συμβαίνει γύρω μας τη στιγμή που συμβαίνει, θα βρίσκεται στον ALPHA για 5η συνεχόμενη σεζόν, με την υπογραφή της Τατιάνας.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η απογευματινή ζώνη. Το «Deal» θα επιστρέψει στη συχνότητα του σταθμού, ενώ αυτή την περίοδο αναζητείται οικοδεσπότης. Το τηλεπαιχνίδι είναι από τα φορμάτ που έχουν αφήσει εποχή και ετοιμάζεται για ηχηρό come back.

Όσον αφορά στη ζώνη του Σαββατοκύριακου; Ο Νίκος Μάνεσης είναι ένα βήμα πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι, αφού στόχος είναι το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» να πάρει το πράσινο φως. Η Ναταλία Γερμανού, με το μαγκαζίνο «Καλύτερα δε γίνεται!», δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την εν λόγω λίστα όντας δεδομένο ότι θα συνεχιστεί.