MEDIA

Έκπληξη από την ΕΡΤ – Ποιοι είναι οι σχολιαστές της Eurovision

Έκπληξη από την ΕΡΤ – Ποιοι είναι οι σχολιαστές της Eurovision

Η δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε τα πρόσωπα που θα σχολιάσουν τους ημιτελικούς και τον τελικό της Eurovision 

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή διοργάνωση της Eurovision έχει ξεκινήσει και, φέτος, η ΕΡΤ επενδύει πολύ στη συμμετοχή της Ελλάδας.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές, όπως ανακοινώθηκε, στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmö Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

Την Πέμπτη, 7 Μαρτίου θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 ειδική εκπομπή στην οποία θα παρουσιαστεί το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision.

Η εκπομπή θα αρχίσει στις 21:00 και θα ολοκληρωθεί στις 22:45, με οικοδεσπότες τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Μεταξύ πολλών άλλων, θα παρουσιαστεί και το video clip του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τραγουδίστρια τη Μαρίνα Σάττι.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη, Zac Wiesel, με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο φακός εστίασε και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες ήταν η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ακόμα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του μουσικού θεσμού έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

«Η πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλά. Ισχύει ότι στη χορογραφία έχω τρεις χορευτές οι οποίοι είναι σέξι. Πιστεύω πως θα ενθουσιαστείτε όταν ακούσετε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσω στη Eurovision. Δεν έχω άγχος. Το γούρι μου είναι οι άνθρωποι που έχω στην ομάδα. Δεν έχουμε βρει ακόμα τι θα φορέσω. Σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό και έθνικ. Έχω τον πιο τοπ χορογράφο στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.