MEDIA

Τηλεθέαση: Famagusta Vs Survivor – Ποιο πρόγραμμα κέρδισε την πρωτιά  

Τηλεθέαση: Famagusta Vs Survivor – Ποιο πρόγραμμα κέρδισε την πρωτιά   

Συνεχίζονται οι μάχες της τηλεθέασης στη βραδινή ζώνη της Κυριακής με εκπλήξεις και ανατροπές

Αλλάζει συνεχώς η κατάταξη στους πίνακες της Nielsen, ωστόσο στη βραδινή ζώνη της Κυριακής η παραγωγή μυθοπλασίας «Famagusta» αποδεικνύεται ο μεγάλος νικητής.

Η σειρά του MEGA, με την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου και του Αντρέα Γεωργίου, κερδίζει το κοινό και σημειώνει υψηλά ποσοστά. Χαρακτηριστικά, χθες, το σίριαλ έκανε 23,6% στο σύνολο και 15,5% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Ναυάγιο» -που παίρνει το lead in- κράτησε συντροφιά στο 19,3% του συνόλου και στο 11,8% του δυναμικού κοινού.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», ήταν άξιος αντίπαλος καθώς κατέγραψε 18% στο σύνολο και 16,3% στους τηλεθεατές 18-54. Το πρότζεκτ, με τον Γιώργο Λιανό, χθες συζητήθηκε έντονα και λόγω της άφιξης του Ροναλντίνιο στο αγώνισμα. Έτσι, κράτησε μερίδιο των τηλεθεατών για περισσότερες από 3,5 ώρες!

Στο STAR η κωμωδία «Στα σύνορα» έκανε 8,4% στο σύνολο και 9,7% στους τηλεθεατές 18-54, ενώ στον ALPHA ο «Σκαραβαίος» κράτησε το 7,3% του συνόλου και το 7,2% του δυναμικού κοινού. Η αστυνομική σειρά, με τον Γιάννη Τσορτέκη, ακόμα δεν έχει βρει τη θέση που της αξίζει στην prime time της Κυριακής όμως το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Στη ζώνη των 20.00, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» κρατά υψηλά νούμερα που χθες αποτυπώθηκαν στο 17,9% του συνόλου και στο 16,5% του δυναμικού κοινού.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποδεικνύει και πάλι τη δυναμική του, στοιχείο που το χρησιμοποιεί φυσικά ως διαπραγματευτικό χαρτί στο τραπέζι των συζητήσεων με τα στελέχη του Αμαρουσίου. Οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να ετοιμάζεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο που θα αφορά τόσο στη συνέχεια του «The 2night show» όσο και του προαναφερθέντος φορμάτ.