MEDIA

Νταλάρας προς δημοσιογράφους: «Συνεχίστε μπράβο, θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε»

Νταλάρας προς δημοσιογράφους: «Συνεχίστε μπράβο, θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε»

Νέο περιστατικό του Γιώργου Νταλάρα με δημσιογράφους, έξω από βιβλιοπωλείο

Οι σχέσεις του Γιώργου Νταλάρα με τους δημοσιογράφους δεν βρίσκονται και στο καλύτερο σημείο. Μετά το περιστατικό πριν από περίπου έναν μήνα, που ξεκίνησε όταν μετά το τέλος ραδιοφωνικής συνέντευξής του, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους που τον πλησίασαν χαρακτήρισε γελοίο αυτό που κάνουν., προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις

Χθες, Δευτέρα ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου και όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία τον περίμεναν.
Βγαίνοντας σχεδόν τρέχοντας ο Γιώργος Νταλάρας, απομακρυνόμενος από τους δημοσιογράφους, είπε «τρέχω σαν τρελός», ωστόσο πρόλαβε να απαντήσει στην ερώτηση για την επικείμενη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, συνεχίστε, μπράβο. Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε».

Από τότε μέχρι και χθες έχουν σημειωθεί αρκετές εντάσεις ανάμεσα στον Γιώργο Νατλάρα και τους εκπροσώπους του Τύπου με πιο πρόσφατη, αυτή στις 29 Ιανουαρίου, πάλι στην παρουσίαση βιβλίου της Σάννυ Μπαλτζή.

Ο Γιώργος Νταλάρας δεν δίστασε για ακόμα μια φορά να μιλήσει και έκανε λόγο... για ανθρωποφαγία.

«Δεν έχω διαβάσει ακόμα το τελευταίο βιβλίο. Ήδη υπάρχει συνεργασία με την Σάννυ Μπαλτζή, είμαστε στο στούντιο. Θα κάνω ένα πολύ ωραίο τραγούδι, πραγματικά. Θα σας πω δυο λόγια, όχι για άλλα. Η Σάννυ είναι μια όμορφη, ευγενής, αναρχική. Είναι μια κοπέλα διανοούμενη ρεμπέτισσα και αυτό τα λέει όλα. Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν αυτά που είπα. Η ανθρωποφαγία είναι μόδα», είπε ο Γιώργος Νταλάρας