MEDIA

Όλγα Πηλιάκη: «Σχεδιάζουμε τα επόμενα μας βήματα» - Η μεγάλη αλλαγή του Στέλιου Χανταμπάκη

Όλγα Πηλιάκη: «Σχεδιάζουμε τα επόμενα μας βήματα» - Η μεγάλη αλλαγή του Στέλιου Χανταμπάκη

Η πρώην παίκτρια του Survivor, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της

H Όλγα Πηλιάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» για το ριάλιτι επιβίωσης και την εμπειρία της, ενώ την εμφάνιση του έκανε και ο Στέλιος Χανταμπάκης, με μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση του.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της δηλώνοντας χαρούμενη.

«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στο σπίτι μου. Δεν στενοχωρήθηκα και τόσο πολύ που έφυγα, ήθελα να επιστρέψω στην οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να κερδίσω, μπήκα με στόχο να το προσπαθήσω και ότι προέκυπτε. Ήμουν όπως είμαι στην έξω μου ζωή, δεν αγχώθηκα για την εικόνα μου προς τα έξω», είπε αρχικά η Όλγα Πηλιάκη.

Αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδια με τον Στέλιο Χανταμπάκη, η Όλγα Πηλιάκη αποκάλυψε: «Τώρα που επέστρεψα, είναι σαν να ξύπνησα από ένα όνειρο. Σίγουρα είναι μια νέα αρχή για πολύ όμορφα πράγματα. Το ταξίδι μου εκεί μας βοήθησε να σχεδιάσουμε τα επόμενά μας βήματα. Δεν είναι επαγγελματικά, ούτε αφορά υλικά αγαθά. Αφορά το μέλλον των παιδιών μας εκεί θέλουμε να εστιαστούμε περισσότερο. Είναι το μοναδικό μέλημά μας».