MEDIA

Φως στο Τούνελ: Συγκλονίζει η μητέρα του δολοφονημένου Σάκη Γκλολφίνου - «Κάτι θέλουν να κρύψουν»

golfinos
MEGA

Φως στο Τούνελ: Η μητέρα και τα αδέλφια του Σάκη Γκολφίνου παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι

Ο 46χρονος επιχειρηματίας Σάκης Γκολφίνος, βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από την καμένη BMW του, στο δάσος του Κουνουπελίου στην Βάρδα πριν έξι μήνες.

Όμως η έρευνα των αστυνομικών αρχών ολοκληρώθηκε χωρίς να ρίξει φως.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στην εισαγγελία Πατρών προς αξιολόγηση των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί.

Η μητέρα και τα αδέλφια του Σάκη Γκολφίνου παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τους, κανείς δεν τους ενημέρωσε ποτέ επίσημα.

«Γροθιά» στο στομάχι είναι το υπόμνημα διαμαρτυρίας της μητέρας του θύματος, Σοφίας Γκολφίνου προς τις εισαγγελικές αρχές. Ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης, ώστε η υπόθεση να ερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής.

«Διαβάζω στον τοπικό Τύπο ότι σύμφωνα με «ασφαλείς» όπως αναφέρουν πληροφορίες «εκ των έσω» (εννοώντας προφανέστατα τους αστυνομικούς) οι τοξικολογικές εξετάσεις που βρίσκονται στην δικογραφία, δείχνουν ότι βρέθηκε ναρκωτική ουσία και ότι γιος μου απεβίωσε λόγω ανακοπής. Ότι η δικογραφία θα μπει στο αρχείο, καθόσον οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει δράστη ούτε κίνητρο. Για το πώς βρέθηκε απανθρακωμένος μπροστά από το ολοσχερώς κατεστραμμένο από τη φωτιά αυτοκίνητό του, κανένας συσχετισμός.

Υπάρχει από την πλευρά μας διάχυτη η εκτίμηση και η υποψία, πως ορισμένοι κύκλοι οι οποίοι ασχολούνται με την υπό κρίση υπόθεση και ενδεχομένως έχουν συμφέρον από την εξέλιξή της, επιθυμούν δολίως να αρχειοθετηθεί, ενάντια σε κάθε έννοια του δικαίου και της ηθικής.

Κύριε Εισαγγελέα δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

α) Ή κάποιοι δημοσιεύουν ό,τι θέλουν ενδεχομένως εξυπηρετώντας συγκεκριμένα πρόσωπα και με συγκεκριμένο σκοπό ή

β) Το Τμήμα Ασφαλείας διαρρέει άγνωστα στοιχεία σε συγκεκριμένα πρόσωπα και κρατάει στο σκοτάδι την οικογένεια μας, τον πληρεξούσιο δικηγόρο και τον τεχνικό μας σύμβουλο. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο. Ελπίζω να ισχύει το πρώτο. Φοβάμαι ότι η διαρροή προς συγκεκριμένους δημοσιογράφους που γίνεται από τους αστυνομικούς, αποτελεί προπομπό για το «κλείσιμο» της δικογραφίας.

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

α) Όπως διατάξετε την χορήγηση κρίσιμων, κατά την κρίση Σας, εγγράφων της δικογραφίας στον τεχνικό μου σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Μαδιά, προκειμένου να ολοκληρώσει την τεχνική του μελέτη.

β) Όπως διατάξετε την μεταβίβαση της προανακριτικής αρμοδιότητας και της σχετικής δικογραφίας από το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για τους λόγους που αναλυτικά σας εκθέτω.

Ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια για το φρικτό θάνατο του Σάκη μας

Μετά τιμής η μητέρα του», λέει και συγκλονίζει.