MEDIA

Survivor: «Πυρά» κατά του Γιάννη από τους Μπλε - «Δεν έχει τρόπους, δεν ξέρει να μιλάει»

Survivor: «Πυρά» κατά του Γιάννη από τους Μπλε - «Δεν έχει τρόπους, δεν ξέρει να μιλάει»

Survivor: Μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα η συμπεριφορά του παίκτη

Ξέσπασαν κατά του Γιάννη Περπατάρη αρκετοί παίκτες της μπλε ομάδας μιλώντας τόσο στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όσο και μεταξύ τους. Η Δώρα και η Άιρα δεν έκρυψαν την έντονη αντιπάθεια που τρέφουν πλέον για το πρόσωπο του.

«Τον τελευταίο καιρό πραγματικά έχει πάρα πολύ κακή συμπεριφορά προς εμένα και έχει δείξει έναν κακό χαρακτήρα» είπε η παίκτρια των Μαχητών για να της απαντήσει αμέσως η Δώρα πως «ρε συ, Άιρα, δεν έχει σεβασμό ούτε προς εμένα πο τον περνάω 10 – 15 χρόνια».

«Ο Γιάννης είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι έχει εμπάθεια κυρίως στο γυναικείο φύλο. Θα μπορούσα να πω ότι έχει πρόβλημα με τις γυναίκες. Ξεκίνησε από μένα, από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού, δεν έχει καθόλου σεβασμό», τόνισε η παίκτρια της μπλε ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

«Δεν έχει τρόπους! Δεν ξέρει να μιλάει, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και το μόνο πράγμα που κάνει είναι να ξεσπάει όλη την ώρα. Άιρα, να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές», υπογράμμισε με σαφήνεια, με τη σειρά του, ο Σταμάτης Ταλαδιανός για το νέο μέτωπο που ξέσπασε στους Μαχητές του Survivor.