MEDIA

Η Γη της Ελιάς, Σασμός, Ναυάγιο και όσα θα δούμε στις αγαπημένες σειρές

Η Γη της Ελιάς, Σασμός, Ναυάγιο και όσα θα δούμε στις αγαπημένες σειρές

Μία ακόμη εβδομάδα ξεκινά με τη μυθοπλασία να πρωταγωνιστεί στη βραδινή ζώνη

Βράδυ Δευτέρας και οι τηλεθεατές παίρνουν θέση στον καναπέ τους για να απολαύσουν τις αγαπημένες τους σειρές στη μικρή οθόνη.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Όλοι, αγωνιούν για την απόφαση του δικαστηρίου, που τόσο καιρό περίμεναν. Η δίκη εξελίσσεται κι η Γεωργία, βγαίνει από μέσα, κλαίγοντας γοερά γι’ όσα αποφάσισε να πει ο Πάρης. Η Αμαλία, τρομερά αναστατωμένη, θέλοντας να αποφύγει τους δημοσιογράφους, αποφασίζει να μην περιμένει την ετυμηγορία και φεύγει… αλλά με ποιον…; Πού θα την οδηγήσει άραγε αυτή, η απόφαση; Μια πρόταση γάμου που θα δεχτεί η Μάγια, θα αλλάξει τα πάντα γιατί είναι από κάποιον που δεν περίμενε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο… Μια αναπάντεχη επίσκεψη στο ζαχαροπλαστείο, θα φέρει την Ζαχαρούλα σε φοβερά δυσάρεστη θέση… μόνο που δεν φαντάζεται, τι πρόκειται να αποκαλυφθεί.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Το σοκ της Ειρήνης μετά την αποκάλυψη του Παρασκευά ότι ο Φίλιππος είναι αδελφός της είναι τεράστιο. Από την άλλη μεριά, ο Φίλιππος χαίρεται με αυτήν την εξέλιξη, καθώς ήθελε να μιλήσει στην Ειρήνη και δεν τον άφηναν. Η Δήμητρα ανακοινώνει στον Κουράκο ότι αποφάσισε να πάει στην Αμερική για μετεκπαίδευση και τον αφήνει άναυδο και πληγωμένο. Η Αμαλία και η Αθηνά καβγαδίζουν για δεύτερη φορά.

Ο Παρασκευάς, σε μία ευάλωτη στιγμή, εξομολογείται στη Χάιδω τα δραματικά γεγονότα της παιδικής του ηλικίας. Ο Δημοσθένης, βαθιά ενοχλημένος που η Ξένια τού άρπαξε το μωρό, απευθύνεται σε ντετέκτιβ για να τη βρει. Η Αρετή, αποφασισμένη να κάψει τον φούρνο του Τάσου, προμηθεύεται βενζίνη. Η Αθηνά συζητά με τη Φιλιώ το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στην Αμερική και η μικρή αντιδρά έντονα. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα απειλητικό σημείωμα και καταλαβαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σασμός, ALPHA 21.00

Η Στέλλα κι η Θοδώρα θα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση, που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Η Στέλλα περνά την βραδιά της μαζί με την Θοδώρα και τον Χρήστο μέχρι να λάβει μια κλήση εκείνος που θα την βάλει σε σκέψεις. Η Μαρίνα δεν παίρνει απαντήσεις από τον Αντώνη για τα μυστικά που κρύβει και αναγκάζεται να τις ψάξει αλλού. Η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό ενώ για τον Γιώργο φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος. Την στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για τον εφιάλτη που είδε, ο Μαθιός τον βλέπει να ζωντανεύει μπροστά του, χειρότερος από ποτέ.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Η Θεοφανώ προσπαθεί νa ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα. Ο ερχομός της θα ταράξει τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη των Λασκαραίων. Ο Μάρκος οργανώνει τα σαραντίσματα του γιου του και άσχημες αναμνήσεις και φόβοι ξυπνάνε στον πύργο των Λασκαραίων. Ο Αντρέι μαζί με τον Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στη σπηλιά του Τζανέτου, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του. Ο Μάρκος αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων αλλά ο πόλεμος μεταξύ των δυο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος. Ο Αντρέι ετοιμάζει την δική του επίθεση στον Μάρκο και οι συνέπειες θα’ ναι απρόβλεπτες.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Η Πέρσα δυσκολεύει την έρευνα της Αστυνομίας, στην προσπάθειά της να προστατέψει τις μαθήτριές της από τον άνθρωπο που έβαλε την κάμερα στα αποδυτήρια. Ο Μάκης επιμένει να εξασφαλίσει τη στήριξη του Ίκαρου για να προστατέψει την ενδεχόμενη εμπλοκή του Χρήστου στη συμμορία ανηλίκων που σκότωσε τον μαθητή. Γιατί λιποθυμά ο Λάμπης στην παρουσίαση των υποτροφιών του ιδρύματος του Δαμασκηνού; Ποιος προσπαθεί να τον καθησυχάσει; Ο Χρήστος προσπαθεί να διεισδύσει στη συμμορία, ζητώντας τη βοήθεια του Σταύρου, ο οποίος δεν ανοίγει τα χαρτιά του και δεν θέλει να έχει σχέσεις με αυτό.

Ο Νικόλας υποστηρίζει ότι η πιθανή κατάθεση της Έφης θα είναι σημαντική στην έρευνα για τον ρόλο του γιου του Δαμασκηνού το βράδυ που σκοτώθηκε ο μαθητής, γεγονός που τον φέρνει σε ένταση με την Πέρσα. Η Δάφνη, από την άλλη, προσπαθεί να αποτρέψει την κόρη της από μία τέτοια κατάθεση. Η Μπετίνα νιώθει άχρηστη και παραιτείται από την πιθανότητα να βρει κάποια δουλειά. Γιατί προσπαθεί ο Δαμασκηνός να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υπομονή του Ίκαρου; Τι θα κάνει ο Αχιλλέας όταν η Πέρσα τού αποκαλύπτει ότι κάποιος κατέγραφε τα παιδιά στα αποδυτήρια;

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Η Άννα προσπαθεί να εξασφαλίσει την αποφυλάκιση των δικών της μέχρι τη δίκη. Ο Χατζής κάνει ό,τι μπορεί για να γλιτώσει τον Πάνο Βερβερίδη από την κατηγορία για τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Η Άννα και ο Δημήτρης περνάνε δύσκολες μέρες μακριά ο ένας από τον άλλον, σε αντίθεση με τον Σταύρο και την Αγγελική, οι οποίοι διανύουν μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής τους. Η Λίνα εξακολουθεί να κρύβεται. Η μέρα της δίκης έχει φτάσει. Θα εμφανιστεί η Λίνα; Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου; Θα καταφέρει για άλλη μια φορά η Άννα να σώσει τους δικούς της;

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Ο Χάρι και η Μαρία κάνουν μια ειλικρινή κουβέντα για τα άτομα που έχουν χάσει από την ζωή τους. Σε αυτή την συζήτηση, η Μαρία παραδέχεται ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο έχει χάσει τον εαυτό της και οι πρόσφατες απώλειες της έχουν δημιουργήσει τόσο μεγάλο κενό στα συναισθήματά της.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη καταφθάνει στην αυλή και ζητάει να τον δει προς μεγάλη έκπληξη της Χριστίνας. Η Ειρήνη ξεκαθαρίζει στον Ιπποκράτη πως θα πει στο παιδί της ότι πατέρας του είναι ο Απόστολος, ακόμα κι αν αυτός δεν συμφωνεί. Πώς θα αντιδράσει εκείνος; Ο Μάκης παραμένει εξαφανισμένος. Η Λίνα αγωνιά και αποκαλύπτει στον Μιχάλη και τον Γιώργη τις παράνομες δραστηριότητές του.

Ο Αγγελος και ο Πέτρος μαθαίνουν κάτι τρομακτικό για το παρελθόν του Ιπποκράτη, ενώ ο Κώστας λέει στον Δημήτρη τα πάντα για τη δουλειά της Λίνας, αλλά και για τη γνωριμία του με τον Άγγελο. Η Αλίκη λέει την ιστορία της στον Γιώργη και αυτός μαντεύει ποιος είναι ο βιαστής της. Θα είναι αυτό αρκετό για να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία; Η Λίνα και ο Μάκης τσακώνονται και κινδυνεύουν να χωρίσουν. Η ώρα της γέννας πλησιάζει για την Ειρήνη και τη Στέλλα. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να τις προετοιμάσει για όσα έρχονται.