MEDIA

Σταμάτης Γονίδης για Eurovision: «Ξέρω ότι συμμετέχει κάποια τραγουδίστρια, η Μαρίνα Σάττι»

Σταμάτης Γονίδης για Eurovision: «Ξέρω ότι συμμετέχει κάποια τραγουδίστρια, η Μαρίνα Σάττι»

«Είναι καταπληκτική στο θέμα της σκέψης και είναι ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης 

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» για την Eurovision και τον Γιώργο Νταλάρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως δεν παρακολουθεί Eurovision αλλά γνωρίζει τη Μαρίνα Σάττι.

«Δεν παρακολουθώ τη Eurovision. Ξέρω ότι συμμετέχει κάποια τραγουδίστρια, η Μαρίνα Σάττι. Είναι καταπληκτική στο θέμα της σκέψης και είναι ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Στη συνέχεια, αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ο Σταμάτης Γονίδης είπε: «Έχουμε πολύ καλούς τραγουδιστές, τον Οικονομόπουλο, τον Βέρτη, την Καλλιμάνη, την Ελληνίδου. Ο Νταλάρας έχει τις απόψεις του. Είναι μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι και μπορεί να δικαιολογήσουμε να πει πράγματα που δεν μας είναι αρεστά.

Ποιος θα ήταν αυτός που δεν θα ήθελε να πάρει κάποια καλά χρήματα για να διαφημίσει ένα προϊόν; Έχω δει τον Αργυρό να πίνει ουίσκι σε μία διαφήμιση. Εγώ έπρεπε να το έχω διαφημίσει, γιατί εγώ πίνω, ο Αργυρός δεν πίνει».

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Γονίδης απάντησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή και στο σπίτι του και στο κρεβάτι του, αρκεί να μην πειράζει τον άλλον.

Η εκκλησία πρέπει να καταλάβει ότι είναι αγάπη και ότι πρέπει να αγκαλιάσει όλον τον κόσμο. Βέβαια έχει το δικαίωμα να πει ότι δεν παντρεύει μέσα στον ιερό χώρο άτομα του ίδιου φύλου».