MEDIA

«Real Housewives»: Το ριάλιτι που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 - Οι 6 celebrities που δέχτηκαν πρόταση

«Real Housewives»: Το ριάλιτι που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 - Οι 6 celebrities που δέχτηκαν πρόταση

Επιστρέφει το Real Housewives στον ANT1

Το 2011 το ριάλιτι «Real Housewives of Athens» έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, με τις «νοικοκυρές» Ιωάννα Σουλιώτη, Ορθούλα Παπαδάκου, Τζο Τόγκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Φώφη Μαστροκώστα και Χριστίνα Παππά να παρουσιάζουν στο τηλεοπτικό κοινό την καθημερινότητά τους.

Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 επαναφέρει το συγκεκριμένο ριάλιτι το οποίο αναμφίβολα θα χαρίσει πολλές viral σκηνές. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο OPEN, το εν λόγω ριάλιτι επιστρέφει στον ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν ως εξωτερική παραγωγή, με τις υποψήφιες νοικοκυρές να έχουν ήδη δεχτεί πρόταση.

Ποιες είναι αυτές;

«Μαθαίνουμε ότι έχουν προσεγγίσει τις μισές από το αρχικό cast, τη Χριστίνα Παππά, τη Τζο Τόγκου και την Αννίτα Ναθαναήλ. Είναι εξωτερική εταιρεία παραγωγής. Ο ΑΝΤ1 βλέπει θετικά την επιστροφή των ριάλιτι στην prime time ζώνη γιατί του χρόνου τα σίριαλ θα είναι λιγότερα. Οπότε υπάρχει κενό στο πρόγραμμα και η κοινωνία είναι πιο έτοιμη για το συγκεκριμένο ριάλιτι», είπε χαρακτηριστικά Νίκος Γεωργιάδης, ενώ η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε και τα υπόλοιπα ονόματα πού έχουν δεχτεί κρούση.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του πρωινού του OPEN, πρόταση έχουν δεχτεί η Σάσα Μπάστα, η Μαρία Καλάβρια και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ωστόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας σε τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε ότι δεν της έχει γίνει πρόταση για το συγκεκριμένο ριάλιτι.