MEDIA

Γη της Ελιάς, Σασμός, Μάγισσα και όσα θα δούμε στις σειρές της TV

Γη της Ελιάς, Σασμός, Μάγισσα και όσα θα δούμε στις σειρές της TV

Τηλεοπτικές σειρές: Η εβδομάδα ξεκινά με επεισόδια γεμάτα σασπένς…

Η αγωνία κορυφώνεται για τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές της μικρής οθόνης, με επεισόδια που φέρνουν πολλές ανατροπές και σεναριακές εκπλήξεις.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Μια παραίτηση, θα φέρει μεγάλη αναταραχή στον Παράδεισο… Ψάχνουν, όλοι, να βρουν τον αληθινό λόγο που οδήγησε τα πράγματα σε αυτή την απόφαση. Ο Βύρωνας, πηγαίνει και βρίσκει τον παλιό γυναικολόγο της Ηλέκτρας. Ο Πάρης, απαρηγόρητος, είναι κλεισμένος στο δωμάτιο του. Τότε, η Όλγα και ο Αποστόλης, αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. Ο Σωτήρης, έχει σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της Λιζέτας… Όταν οι αστυνόμοι της σήμανσης πάνε για άλλη μια φορά στον τόπο του εγκλήματος, θα μείνουν σοκαρισμένοι, μπροστά σε αυτό που θα ανακαλύψουν.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Η είδηση του τραγικού θανάτου του Τάσου από εμπρησμό στον φούρνο συνταράσσει την Αρεόπολη. Ολοι, βέβαια, έχουν ακούσει τις προηγούμενες ημέρες την Αρετή να απειλεί πως θα κάψει τον φούρνο και οι υποψίες πέφτουν κατευθείαν πάνω της. Ωστόσο, η ίδια αρνείται κάθε ανάμιξη. Ιδιαίτερα αναστατωμένη είναι η Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα της έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο. Ο Πότης, ανοίγοντας το καφενείο, βρίσκει ένα σημείωμα που αφορά τον Κωνσταντίνο και τα χάνει. Κατευθείαν πηγαίνει στο γραφείο του συμβολαιογράφου και τον ενημερώνει σχετικά. Η Αθηνά, ο Τζον και η Μαργαρίτα επισκέπτονται τη Μαρία στο Σούνιο. Εκεί, ο Τζον κάνει μια πολύ σοβαρή πρόταση στη Μαρία. Η Ιουλία έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της όταν ανοίγει την πόρτα και αντικρίζει μπροστά της την Αριάδνη.

Σασμός, ALPHA 21.00

Η Στέλλα ξεκαθαρίζει στον Αστέρη ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την εκπροσώπηση του Μαθιού. Εκείνος προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά παραμένει ανένδοτη, ενώ δε θα διστάσει να έρθει και σε σύγκρουση με τον πατέρα της. Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο της Θοδώρας αφήνει το Γιώργο έκπληκτο, και τον πεισμώνει να ανακαλύψει την αλήθεια. Κι όσο η Εύα τελειοποιεί το πλάνο εξόδου της, με το τελειωτικό της χτύπημα, εκείνος αποφασίζει να στήσει μια παγίδα εναντίον της. Η ιδέα της Καλλιόπης να πάρουν ο Τόλης και η Θοδώρα το μωρό, αρχίζει να υλοποιείται και να αποδίδει καρπούς. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τη Θοδώρα, της οποίας την προσοχή τραβάει ο πλέον απρόσμενος άνδρας. Μία σοκαριστική αποκάλυψη θα θρυμματίσει την ηρεμία στο χωριό, και θα θέσει τα πράγματα σε αντίστροφη μέτρηση.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Ο Μάρκος υποψιάζεται πως ο Τζανής κρύβεται στον πύργο των Γερακάρηδων και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το επιβεβαιώσει. Οι έρευνές του θα στραφούν προς τον Μισέλ. Θα καταφέρει να του αποσπάσει την πολυπόθητη πληροφορία; Ο Αντρέι και ο Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στον πύργο του Δραγουμάνου, ενώ η Θεοφανώ εξομολογείται στον Φρίξο τους φόβους της για τη Δαμιανή και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι, που θα τους αποκαλύψει την ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους. Στον πύργο των Γερακάρηδων θα γραφτεί η αρχή του τέλους για τους δύο αιώνιους εχθρούς της Μάνης…

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Ο Νικόλας και η Πέρσα βοηθούν τον Λάμπη για να καταθέσει στην Αστυνομία. Τι θα αποκαλύψει για τις συμπλοκές των μαθητικών συμμοριών και γιατί γνωρίζει τόσα πολλά για την υπόθεση και την εμπλοκή του Φλωρή; Ο Δαμασκηνός θέλει να εμπλέξει τον Νικόλα σε κάποιο σκάνδαλο, αλλά ο δικηγόρος του τον αποτρέπει. Ο Νικόλας σταματάει να μπερδεύει τα αντικαταθλιπτικά με αλκοόλ και κάνει μια προσπάθεια να ελέγξει τον εαυτό του. Ο Χρήστος τού μιλάει για το σχέδιό του να μπει στους παράνομους αγώνες ως παίκτης και ο Νικόλας του προτείνει να πάνε στην Αστυνομία. Ο Ίκαρος ενοχλείται με τη στάση της Δάφνης μετά την πληροφορία της εμπλοκής του γιου του Δαμασκηνού. Ποια βοήθεια ζητάει ο Αχιλλέας από τον Ίκαρο; Η Άννα διαβεβαιώνει τον Νικόλα ότι η Χρύσα δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την πολυετή προσπάθειά της να στριμώξει τον Δαμασκηνό. Τι συνδέει τον Σταύρο και τον Λάμπη από το παρελθόν;

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Η Χρύσα ρωτάει την Άννα τι έγινε με το διαζύγιό της κι εκείνη ξεσπά στην αδερφή της και στην οικογένειά της κατηγορώντας τους για όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης βρίσκεται σε εξίσου κακή κατάσταση, αλλά αναλαμβάνει με τον Ανδρέα την υπόθεση της νύφης που βρέθηκε νεκρή. Η Αγγελική με το Σταύρο ξεκινούν τις ετοιμασίες για το γάμο τους. Η Άννα, που συμμετέχει ως δικηγόρος στην υπόθεση της νύφης, θα πρέπει να βρει τρόπο να μην συγκρουστεί με τον Δημήτρη. Ο Αλέκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να αποδείξει την αθωότητα του Βερβερίδη… όταν ο Ιάσονας του αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό…

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του χωριού απειλούν να διώξουν τους χίπηδες από την παραλία, ακόμα και με τη βία. Οταν οι διαθέσεις των ντόπιων γίνονται γνωστές στο κοινόβιο, τα «παιδιά των λουλουδιών» εξαγριώνονται με τον αρχηγό τους, τον Μάρτιν, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί την αλήθεια μονάχα με ένα μέρος των χίπηδων. Παράλληλα, η Νόνα, τον τελευταίο καιρό, απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του Ρόμπερτ, καθώς περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Ενα νέο μέλος προστίθεται στη Χωροφυλακή μαζί με τον Αρβανιτάκη και ο Λοΐζος προσπαθεί μάταια να τον πάρει με το μέρος του. Μία νέα πληροφορία έρχεται στο φως σχετικά με την υπόθεση χρηματοδότησης του δικηγόρου του Σήφη και ο Διονύσης βρίσκεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Ο Βασίλης επιτίθεται στον Γιώργη. Ο Μιχάλης προσπαθεί να τους χωρίσει. Η Δήμητρα ενημερώνει τον Ιπποκράτη για την αιμορραγία της Ειρήνης και τη μεταφέρουν εσπευσμένα στην κλινική. Η ώρα της γέννας έφτασε, αλλά η Ειρήνη θα κινδυνεύσει. Η Φανή σκορπά στη γειτονιά υποψίες για την ταυτότητα του Πέτρου, τον οποίο όμως απασχολούν σημαντικότερα προβλήματα: Μαθαίνει για την υγεία της Ειρήνης και πηγαίνει να τη δει στο νοσοκομείο, διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης προσπαθεί να ταπεινώσει τον Γιώργη, αλλά αυτός έχει ένα τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του και τον ενημερώνει πως ξέρει ότι βίασε την Αλίκη. Ο Αγγελος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη, τον φονιά των γονιών του, ενώ την ίδια ώρα ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα για τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα. Είναι την ίδια ώρα που... σπάνε τα νερά της Στέλλας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ξαφνική αποχώρηση «βόμβα» ανακοίνωσε ο Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού

Survivor: Οι φιλίες που σπάνε και οι νέες κόντρες που δημιουργούνται στις νέες ομάδες

Eurovision 2024: Σαρώνει το «Ζάρι» στο YouTube - Πάνω από 3 εκατ. προβολές σε τρεις μέρες