MEDIA

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για τη βραδινή ζώνη της επόμενης χρονιάς

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για τη βραδινή ζώνη της επόμενης χρονιάς

Τα στελέχη «κλειδώνουν» τις αποφάσεις για τη σεζόν 2024-2025

Είναι η περίοδος όπου τα στελέχη των καναλιών αρχίζουν να προετοιμάζουν τη βραδινή ζώνη της επόμενης χρονιάς. Προτεραιότητα, άλλωστε, πάντα έχει η μυθοπλασία και τα πρότζεκτ που θα ριχτούν στην απαιτητική prime time αλλά και την late night.

Έτσι, οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου ξεκίνησαν από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Με την ανανέωση του συμβολαίου του «κλειδώνουν» ότι, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, θα προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» ενώ στη late night παραμένει πρωταγωνιστής το «The 2night show». Ένα ταξιδιωτικό φορμάτ, στα πρότυπα του «Όμορφου Κόσμου», προστίθεται στον χάρτη και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Γρηγόρης θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος.

Το ίδιο θα συμβεί και με τους «Ράδιο Αρβύλα», αφού ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα από τη Θεσσαλονίκη θα παίρνουν το lead in από το δελτίο στη ζώνη των 20.00. Με το κοινό να τους ακολουθεί πιστά, η dream team της σάτιρας και του σχολίου θα παραμείνει στη θέση της.

Η ζώνη 21.00-23.00 της επόμενης σεζόν θα έχει μυθοπλασία, με το prequel της «Μάγισσας» να έχει προβάδισμα. Την ίδια στιγμή, οι αντενικοί εξετάζουν νέα σενάρια και ιστορίες γραμμένες με μαεστρία.

Στη φαρέτρα του ΑΝΤ1 θα μπει, όπως όλα δείχνουν, και ο τρίτος κύκλος του «Dragon’s Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη να δηλώνει πρόσφατα: «Το “Dragon’s Den” είναι στον ΑΝΤ1, από εδώ ξεκίνησε, θα παραμείνει εδώ και θα πάμε σίγουρα και για season 3 με εμένα παρουσιαστή. Σε επίπεδο παραγωγής το πιο πιθανό είναι να κάνω κάτι σε άλλο κανάλι. Η ταξιδιωτική εκπομπή έχει περάσει από το μυαλό μου, είναι μια σκέψη που την έχω εδώ και καιρό, μου αρέσει πάρα πολύ».

Στη βραδινή ζώνη της Κυριακής θα συζητηθεί η επαναφορά του «Your Face Sounds Familiar», που τέθηκε στο τραπέζι και φέτος αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε ως ιδέα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να «χτίσει» μία δυνατή βραδινή ζώνη 7 στα 7 με στόχο να βγάλει… νοκ άουτ τον ανταγωνισμό.