MEDIA

Ξεκίνησαν γυρίσματα οι νέες σειρές – Τα πρώτα στιγμιότυπα

Ξεκίνησαν γυρίσματα οι νέες σειρές – Τα πρώτα στιγμιότυπα

Φουλάρουν οι μηχανές στα κανάλια για την προετοιμασία των νέων παραγωγών

Το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς κυλά με ενδιαφέρον, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες καναλιών φορτσάρουν και κλειδώνουν σειρές που θα απασχολήσουν. Για κάποιες παραγωγές, μάλιστα, οι μηχανές άναψαν και οι συντελεστές μπήκαν στα γυρίσματα.

Στο OPEN, το επόμενο διάστημα, θα δούμε τη νέα κωμική σειρά με τίτλο «Σαν ψέμα». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Νίκο Πολυδερόπουλο, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Χάρη Σώζο, Ευθύμη Γεωργόπουλο, Μαρίνα Βροντή και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς. Τα γυρίσματα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς στην Κύπρο, καθώς η νέα σειρά προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα αρχές του επόμενου μήνα δίνοντας το lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Η Κατερίνα Γερονικολού, πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε βίντεο παρακινώντας το κοινό να «αναμένει» τη νέα της δουλειά.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Πέτρος, που μεγαλώνει μόνος του τη μικρή του κόρη Αλίκη, αφού η σύζυγός του Χριστίνα τούς εγκατέλειψε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Ωστόσο η Αλίκη, που δεν έχει σταματήσει ποτέ να ονειρεύεται πως η μητέρα της θα επιστρέψει, αναγνωρίζει ως μάνα της μια άλλη γυναίκα, τη Ζωή, που αποφασίζει με τον πατέρα της μικρής να υποδυθεί αυτόν τον… ρόλο. Ξαφνικά όμως η αληθινή της μητέρα θα επιστρέψει και πολλά θα ανατραπούν, προκαλώντας κωμικές αλλά και συγκινητικές καταστάσεις.

Ο ALPHA έχει αποφασίσει ήδη ότι, την επόμενη χρονιά, θα εντάξει στο πρόγραμμά του τη σειρά «Να με λες μαμά», σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου. Η Μαρία Κίτσου θα είναι η πρωταγωνίστρια, με την ίδια να δημοσιεύει φωτογραφία αναφέροντας ότι βρίσκονται στη δεύτερη εβδομάδα γυρισμάτων.

Το σίριαλ βασίζεται στο «Mother», με κεντρικό θέμα την παιδική κακοποίηση. Η Μαρία Κίτσου θα υποδυθεί μια αναπληρώτρια δασκάλα σε ένα δημοτικό σχολείο, όπου θα γνωρίσει ένα ιδιαίτερο παιδί. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι το παιδί κακοποιείται στο σπίτι βάναυσα από την ίδια τη μάνα της, και δεν ξέρει πώς να ενεργήσει.