MEDIA

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια - Ο Γιωργίκης τυφλώνεται από ζήλεια

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια - Ο Γιωργίκης τυφλώνεται από ζήλεια
GLOMEX

Η σειρά εποχής του ALPHA έρχεται, αυτή την εβδομάδα, με πολλές ανατροπές

Κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ στα επόμενα επεισόδια η αγωνία «χτυπά» κόκκινο. Το «Προξενιό της Ιουλίας», του ALPHA, αναμένεται να κερδίσει ακόμη περισσότερο τους τηλεθεατές με τις συνταρακτικές εξελίξεις.

Ο Γιωργίκης ζητάει μία απροσδόκητη χάρη από τη Δέσπω, η οποία, όπως του έχει ήδη υποσχεθεί, είναι έτοιμη να κάνει ό,τι της ζητήσει. Την ίδια στιγμή, το μυστικό της μάνας της, που αποκαλύπτεται, οδηγεί την Αλεξάνδρα στην οριστική παραίτησή της από την εφημερίδα στην Αθήνα, προκειμένου να μείνει στον Τύρναβο και να σταθεί δίπλα στην οικογένειά της. Θα της ανοίξει όμως και καινούργιους δρόμους, καθώς η νέα τυχαία συνάντησή της με τον εκδότη μίας νέας τοπικής εφημερίδας στη Λάρισα της προσφέρει μία καινούργια θέση εργασίας στη Λάρισα.

Την ίδια ώρα, ο Επιφάνιος βρίσκει τον Ζαφείρη και του παραδίδει το γράμμα του Στράτου μέσα από τη φυλακή. Αυτά που αποκαλύπτει το γράμμα κάνουν άνω-κάτω τον Ζαφείρη και τρομάζουν τον Επιφάνιο. Αλλά το ποτάμι, πια, δεν γυρίζει πίσω και οι δύο τού χρωστάνε χάρη και νιώθουν υποχρεωμένοι τώρα να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Κι ενώ η μυστική επίσκεψη της Βαγγελίτσας στο νοσοκομείο θα έχει απροσδόκητα αποτελέσματα στην πορεία της υγείας του Ρήγα, η Ζανέτ παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Στασινόπουλο για τον ρόλο του Σωτηράκη.

Με παρέμβαση του Προβιού τα σχέδια της Ιουλίας και του Χρήστου για μία νέα επίσκεψη στο δάσος των μανιταριών ανατρέπονται, κάτι που προκαλεί νέες τριβές τόσο ανάμεσα στο ζευγάρι όσο και μεταξύ πατέρα και γιου. Η Ιουλία, που νιώθει για πρώτη φορά να πνίγεται από τη ζήλια του Γιωργίκη, αποφασίζει να υποστηρίξει τις επιλογές της κόντρα στη θέληση του συζύγου της, κάτι το οποίο προβληματίζει όχι μόνο τη μητέρα της, που ανησυχεί, αλλά και τη Στεφανία, που βλέπει, για άλλη μία φορά, τα σύννεφα πάνω από το αρχοντικό του Προβιού να πυκνώνουν…

Μόνο η Χάδω δεν εμπλέκεται στην κόντρα, καθώς βασανίζεται από τις ενοχές για τη μικρή Χάιδω και ψάχνει να βρει τρόπους να δει τι θα κάνει με αυτό το θέμα. Κι ενώ ο Γιωργίκης είναι έτοιμος για σκληρές αποφάσεις, η αιφνιδιαστική συνύπαρξη του Σωτηράκη με τον Στράτο στη φυλακή αποδεικνύεται προβληματική και ο Ζαφείρης, πιστός στο αφεντικό του, καθώς και στην οικογένεια Ραζίνη, οργανώνει το σχέδιο που του ζήτησε να βάλει σε εφαρμογή με το γράμμα του ο Στράτος…