MEDIA

Survivor Spoiler (20/3): Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler (20/3): Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Παράλληλες στρατηγικές και ατομικές αποφάσεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor - Ποια ομάδα πάει στον τάκο και ποιος θα είναι ο 4ος υποψήφιος;

Η ομάδα των Κόκκινων έχουν ήδη τρεις υποψήφιους για αυτή την εβδομάδα και έτσι σήμερα θα προσπαθήσουν να στείλουν τους Μπλε στον τάκο για να υπάρχει έστω μια πιθανότητα να υπάρξει αποχώρηση από την ομάδα τους.

Ο τέταρτος αγώνας ασυλίας είναι γεμάτος ένταση και ανατροπές, με τις στρατηγικές να εξελίσσονται παράλληλα με το αγώνισμα.

Ο Γιάννης Περπατάρης και ο Γιώργος Γκιουλέκας αρνούνται να μπουν στα δεύτερα ματσαρίσματα θέλοντας να προστατέψουν τον εαυτό τους και να κάνουν οικονομία δυνάμεων. Η απόφασή τους επιφέρει ποινή στην ομάδα τους και ξεσηκώνει τους Κόκκινους οι οποίοι πίσω από αυτή την απόφαση βλέπουν τη στρατηγική του James.

Η δυσαρέσκεια μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του νησιού. Στο επίκεντρο, η συζήτηση που είχαν την ώρα του αγώνα, ο James με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη. Τι ακριβώς συμβαίνει με τους πρώην Μπλε; Υπάρχει όντως φωτιά εκεί που υπάρχει… καπνός;

Η ψηφοφορία αναδεικνύει τον τέταρτο μονομάχο σε ένα κλίμα άκρως πολεμικό…

Ο 4ος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η ανατροπή δεν θα είναι στην νίκη αφού και σήμερα οι Μπλε θα κερδίσουν και έτσι για τέταρτη φορά οι Κόκκινοι θα χρειαστεί να ψηφίσουν ξανά δικό τους παίκτη.

Όλα δείχνουν ότι οι Κόκκινοι θέλουν να οδηγήσουν τον Χριστόφορο στην τελική 4αδα αποχώρησης.