MEDIA

Survivor Spoiler: H ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler: H ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: Έπαθλο επικοινωνίας, φαγητού αλλά και αποχώρηση – βόμβα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 

Στον χθεσινό αγώνα ασυλίας του Survivor οι μπλε πήραν τη νίκη κάνοντας τους Κόκκινους να γνωρίζουν τέσσερις σερί ήττες και να αναγκάζονται να βγάλουν στον τάκο και τον Χριστόφορο Ταξίδη, μετά τους Γιώργο Παπαχαραλάμπους, Νίκο Ρικουνάκη και Γιάννη Περπατάρη.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο οι Μαχητές είναι το απόλυτο φαβορί για να κερδίσουν απόψε το έπαθλο επικοινωνίας. Και αν συμβεί αυτό τότε το σκορ θα πάει στο 5-0.

Στο «κόκκινο» οι εντάσεις

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (20/3) η απόφαση των Γκιουλέκα και Περπατάρη να ζητήσουν να αποσυρθούν από το στίβο μάχης στα μέσα του αγωνίσματος για την 4η ασυλία προκάλεσε αντιδράσεις.

Οι Μπλε όσο ήταν στην παραλία τους έδειχναν έτοιμοι για έναν ακόμα στίβο μάχης στο Survivor, όμως ο Σταμάτης φάνηκε φοβισμένος καθώς πίστευε ότι σε περίπτωση ήττας, θα ήταν αυτός υποψήφιος.

«Πάμε στο σημερινό παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε να μην ψηφιστούμε. Σε περίπτωση που χάσουμε ξέρω ότι πιθανόν θα ψηφίσουν εμένα. Έχω δείξει ότι είμαι άνθρωπος που παλεύει καθημερινά στην καλύβα και στους αγώνες με τους πόντους. Αν χάναμε τι θα κάναμε θα ψηφίζανε πάλι εμένα που φέρνω τους πόντους ή θα σκεφτείτε ανταγωνιστικά πώς μπορεί να κινηθεί η ομάδα;»

Τζέιμς Καφετζής εναντίον Ασημίνας

Έξαλλος ο Τζέιμς με την Ασημίνα καθώς θεωρεί ότι έχει ενταχθεί σε μία παρέα αλλά δεν το παραδέχεται.

«Ο Χριστόφορος όντως έχει δείξει ωραία σημάδια, δεν το έχει βρει στις τέσσερις εβδομάδες που είναι εδώ πέρα. Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση προχθές, αλλά όπως σου είπα και χθες μία καλή εμφάνιση δε φέρνει την άνοιξη οπότε κατ’ έμε έπρεπε να ψηφιστεί εκείνος», είπε αρχικά ο James.

«Εγώ έριξα λίγο λάδι στη φωτιά και είπα ότι OK, ενδέχεται να ψηφιστεί ο Γιάννης γιατί βλέπω και ένα μεγάλο παρεάκι απέναντι. Βλέπω την Ιωάννα, βλέπω την Δώρα, βλέπω τον Χριστόφορο, βλέπω την Νάειρα και βλέπω για πέμπτο σύμμαχο την Ασημίνα και νομίζω με επιβεβαίωσε επειδή πριν παν πάει να ψηφίσει είπε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει τραυματία παίκτη», πρόσθεσε ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

«Σήμερα εάν χάσουν, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ασημίνας πρέπει να ψηφιστεί ο Γκιουλέκας και όχι ο Χριστόφορος από τη στιγμή που δεν ψηφίζει τραυματίες, οπότε αυτό ήταν μία δικαιολογία για να καλύψει στην ουσία και να βγάλει την ουρά της απέξω ότι είναι μέλος μίας παρέας που έχουν συνεννοηθεί τι θα ψηφίσουν», ανέφερε στο τέλος.

Το αγώνισμα ασυλίας

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την τέταρτη ασυλία ανάμεσα στην Κόκκινη και την Μπλε ομάδα. Με το σκορ να είναι στο 7-2 υπέρ των Μπλε, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Γιάννης Περπατάρης αρνήθηκαν να μπουν στον στίβο μάχης και παραπονέθηκαν για έντονους πόνους στα πόδια, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών.

Γιώργος Γκιουλέκας: «Πόσες φορές έχουν παρθεί πέναλτι; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα το δικό μου πέναλτι και του Γιάννη. Εγώ κουβαλάω κάποια προβλήματα, μου το έχει πει και ο γιατρός. Την προηγούμενη βδομάδα πήρα 14 χάπια για να αποφύγω τους πόνους»

Και τότε ξεκίνησε η φασαρία…

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό»

Κατερίνα Δαλάκα: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω μάθει να τα παρατάω»

Δώρα: «Σέβομαι τον πόνο του καθένα, εγώ έχω πόνους που δεν τους λέω καν στον γιατρό και μπαίνω να αγωνιστώ. Ερχόμενοι στο Survivor γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Κάποιοι από εμάς έχουμε παίξει και 6 και 7 και 8 runs και δεν έχουμε παραπονεθεί. Και σήμερα νιώθω ότι έχω πυρετό αλλά μπήκα, δεν θα παρατήσω την ομάδα μου»

Ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή τότε υπερασπίστηκαν τους φίλους τους.

Τζέιμς Καφετζής: «Ρε συ Δώρα, πάντα ξεκινάς ωραία και μετά βάζεις το «αλλά» και στάζεις φαρμάκι. Ως ομάδα έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε έξω αν πονάμε. Στη δική σας ομάδα δεν συμβαίνει αυτό»

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Το ότι έχουμε έρθει στο Survivor και έχουμε αυτές τις κακουχίες δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκοτωθούμε και να τις έχουμε και μετά στη ζωή μας»

Η ένταση δεν τελείωσε εκεί με τον Γιάννη και τον Γιώργο να τα βάζουν με τη Δώρα. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με το «φαρμακερό» σχόλιο του Τζέιμς.»

Τζέιμς Καφετζής: «Όλοι οι… αθλητές έχουν έρθει στο Survivor για να δείξουν ότι είναι αθλητές. Παιδιά, αν ήσασταν αθλητές δεν θα ήσασταν εδώ, sorry κιόλας»