MEDIA

Survivor spoiler 24/3: Οι νικητές της 1ης ασυλίας και ο σοβαρός τραυματισμός του Φάνη

Survivor spoiler 24/3: Οι νικητές της 1ης ασυλίας και ο σοβαρός τραυματισμός του Φάνη

Survivor: Ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο

Κυριακή σήμερα και μια ακόμα συγκλονιστική εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor.

Οι δύο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές, ρίχνονται στη μάχη για τον πρώτο αγώνα ασυλίας τον οποίο συνοδεύει και έπαθλο φαγητού.

Σύμφωνα με τα σπόιλερ οι Μαχητές θα νικήσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα ο Φάνης, ο καλύτερος παίκτης των Μπλε τραυματίζεται ξανά και πέφτει στο έδαφος.

Εν τω μεταξύ υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο Νίκος Ρικουνάκης.

Έχοντας στο πλευρό του παίκτες και των δύο ομάδων ο Νίκος Ρικουνάκης έχασε στην τελευταία μονομαχία από τον Χριστόφορο Ταξίδη και αποχαιρέτησε το Survivor. Το στόχο είχε επιλέξει, ως καλύτερος στα στατιστικά, ο Γιάννης Περπατάρης εξηγώντας πως τον θεωρεί πιο δίκαιο για όλους.

«Ήταν μία τρελή εμπειρία. Όσο το έζησα το χάρηκα πάρα πολύ, όσο μπορούσα πιο πολύ, πιο δυνατά. Θα φύγω με μισή καρδιά από το παιχνίδι, κρατάω τις φιλίες που έκανα αυτό τον καιρό. Έδωσα ψυχή και σώμα. Να είναι όλοι καλά και εύχομαι ο καθένας να βρει αυτό που στοχεύει.» δήλωσε ο Νίκος Ρικουνάκης αποχωρώντας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο παίκτης από την Κρήτη έπαιρνε 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Τέσσερις εβδομάδες κατάφερε να μείνει μέσα, συνεπώς 4.000 ευρώ συνολικά θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό.