MEDIA

Η εθνική εορτή φέρνει αλλαγές στην TV - Ποιες εκπομπές και σειρές μένουν εκτός

Η εθνική εορτή φέρνει αλλαγές στην TV - Ποιες εκπομπές και σειρές μένουν εκτός

Τα κανάλια, λόγω της 25ης Μαρτίου, διαμορφώνουν ειδικά τον προγραμματισμό τους

25η Μαρτίου, σήμερα, και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμά του για την ημέρα, αφήνοντας εκτός κάποιες ζωντανές εκπομπές.

Συγκεκριμένα, στον ΑΝΤ1 δεν θα προβληθεί η ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και «Το Πρωινό», με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, Γιώργο Λιάγκα, να απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης. Στην prime time δεν θα κρατήσει συντροφιά η σειρά «Η Μάγισσα» και τη θέση της θα πάρει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»… Στις 22.00 θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Σουλιώτες», βάζοντας το κοινό στην ατμόσφαιρα της ημέρας.

Με πολλές απώλειες θα κυλήσει η ροή στο MEGA. «Κοινωνία ώρα MEGA», «Πάμε Δανάη!», «Ελένη», δεν θα βγουν στον αέρα με τα στελέχη να ρίχνουν στην αρένα επαναλήψεις σειρών αλλά και διαχρονικές ταινίες όπως τη «Μαντώ Μαυρογένους».

Στο OPEN, αντίστοιχα, η Ελένη Τσολάκη και το «Πρωινό ΣουΣου» πατούν pause όπως και η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη. Οι δύο παρουσιάστριες της ψυχαγωγίας θα επανέλθουν την Τρίτη ξεκούραστες και με περισσότερο κέφι.

Στον ΣΚΑΪ, η ενημέρωση καλά κρατά με τα μαγκαζίνο «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» να παραμένουν πιστά στο ραντεβού τους. Η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της, στο «Fay’s Time», θα βρεθούν εκτός λόγω της εθνικής γιορτής.

Όσον αφορά στο STAR; Τα παιδιά θα βρίσκονται στο σπίτι κι έτσι η πρωινή ζώνη θα είναι αφιερωμένη σε αυτά. «Breakfast@STAR» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν θα πουν «καλημέρα» στους τηλεθεατές, ενώ στην απογευματινή ζώνη «Cash or trash» και «Τροχός της τύχης» θα προβληθούν σε επανάληψη.

Στην ΕΡΤ1, να σημειωθεί, στις 11.00 θα μεταδοθεί ζωντανά η στρατιωτική παρέλαση που κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος τηλεθεατών.

Για τους ορκισμένους θαυμαστές της βραδινής ζώνης, «MasterChef» και «Survivor»,«Γη της Ελιάς», «Ναυάγιο» και «Σασμός», θα κρατήσουν συντροφιά διασταυρώνοντας τα ξίφη τους.