MEDIA

Survivor: Η Σταυρούλα ζήτησε να είναι υποψήφια αλλά οι συμπαίκτες της είχαν άλλη γνώμη

Survivor: Η Σταυρούλα ζήτησε να είναι υποψήφια αλλά οι συμπαίκτες της είχαν άλλη γνώμη

Survivor: Το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα ακόμα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

O Τζέιμς Καφετζής στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μίλησε για την υποψηφιότητα της Aira. Ο παίκτης της μπλε ομάδας, όπως λέει, δεν ξαφνιάστηκε με το γεγονός ότι η Aira είναι υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά με την ψήφο της Δώρας.

Συνομιλώντας με τους συμπαίκτες του δήλωσε: «Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση η υποψηφιότητα της Άιρα. Μου έκανε εντύπωση ότι η Δώρα ψήφισε την Άιρα, ενώ μπορούσε να μην την ψηφίσει».

«Η Δώρα θεωρώ ότι είναι αυτό που μας έλεγε, έχει είδωλο την Δαλάκα, όπως κι η Ιωάννα, γι'αυτό έπρεπε να δείξει ότι ψηφίζει αγωνιστικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, τόνισε πως: «Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής όπως αυτό, όταν είσαι με κάποιον τόσο καιρό κι ήταν τόσο δεμένες, ήταν σαν κόρη της η Άιρα και μπορούσε να μην την ψηφίσει, μου κάνει εντύπωση που το έκανε».

«Είμαι πάλι υποψήφια, δεν έχω θέμα που με ψήφισαν. Τα άλλα κορίτσια είναι πολύ καλά αγωνιστικά. Δεν έχω πρόβλημα που με ψήφισαν, δεν είμαι πρωταθλήτρια, είμαι περήφανη μέχρι εδώ που έχω φτάσει μπαρ δούλευα πριν μπω», ανέφερε η Aira στην κάμερα του Survivor.

Κόκκινη νίκη σε αγώνα - θρίλερ

Πριν τον αγώνα η Σταυρούλα δήλωσε πως δεν θα αγωνιστεί για να προστατεύσει τα πόδια της και δεν θέλει να «την πληρώσει» η Αναστασία. «Αν δεν κερδίσουμε ζητώ από την ομάδα να ψηφίσει εμένα», είπε η παίκτρια των μπλε.

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ασυλίας του Survivor, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επικράτησαν των «Μαχητών» με σκορ 12-10.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Σταυρούλα επανέλαβε πως θέλει να ψηφιστεί. «Δεν μου αρέσει να παίζουν άλλοι για την ασυλία μου, θέλω να ψηφιστώ εγώ και όχι η Αναστασία».

Η κάλπη έβγαλε... «θύελλα»

Στη συνέχεια, οι «Μαχητές» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η μπλε ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της μπλε ομάδας έβγαλε στον τάκο του Survivor την Αναστασία.

Η απόφαση των μπλε να βγάλουν υποψήφια την Αναστασία και όχι την Σταυρούλα, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους παίκτες της Κόκκινης Ομάδας, ενώ από την πλευρά της η υποψήφια παίκτρια νιώθει «ξενερωμένη».

«Θα κάνουμε ότι καλύτερο αύριο για να κερδίσουμε την τέταρτη ασυλία. Μακριά από τραυματισμούς και βλέπουμε. Δεν μπορώ να πω ότι είναι αδικία. Δεν υπήρχε και άλλη επιλογή...», είπε η παίκτρια για την υποψηφιότητά της.

Οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τετάρτης, θα δουν τις νέες θεωρίες του Αλέξη Παππά, καθώς και τον τέταρτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.