MEDIA

Φως στο Τούνελ: Η «παράσταση» της Πισπιρίγκου σε φίλη της μέσα από το νοσοκομείο

Φως στο Τούνελ: Η  «παράσταση» της Πισπιρίγκου σε φίλη της μέσα από το νοσοκομείο

Φως στο Τούνελ Μία φίλη της αναφέρθηκε στα όσα θεατρικά της έλεγε η ίδια μέσα από το «Καραμανδάνειο» όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα

Όπως είπε η φίλη της Πισπιρίγκου στη εκπομπή Φως στο Τούνελ

«Τη ρώτησα ‘είσαι σε μονόκλινο;’, μου λέει ‘όχι, δίκλινο’. Ρωτούσα γιατί φοβόμουν μη συμβεί κάτι, επειδή ήταν πρόσφατος, λίγων ημερών ο θάνατος της μπέμπας. Τη ρωτούσαμε οι γνωστές της αν έχει παρέα στο νοσοκομείο και μου έλεγε ‘είναι δίπλα μου μια άλλη μητέρα. Την βλέπω εδώ’. Και μάλιστα όταν μου είπε για την ανακοπή στο τηλέφωνο, μου μετέφερε λεπτομέρειες, ότι τράβηξε δήθεν την κουρτίνα να μη δουν η άλλη μητέρα και το παιδί της την Τζωρτζίνα, όπως ήταν ότι της είπε πάρε το παιδί και βγες έξω. Έτσι μου είπε η ίδια».

Το ηχητικό ντοκουμέντο που η εκπομπή έφερε στο φως της δημοσιότητας, με τη μητέρα να μιλά για την κρίση της κόρης της στο νοσοκομείο, είχε προκαλέσει σοκ.

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε, έκανε μια κρίση, πάλι με εμετό, και την έκανε πάλι λίγο τώρα πριν. Βήχει και της έρχεται εμετός και δεν βγάζει τίποτα και την κράτησαν μέσα να την ψάξουν κι άλλο. Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν, έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο. Τους λέω εξετάσεις πότε θα κάνουμε;».

Η Αγγελική Νικολούλη είχε ζητήσει από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Τη μία με τα τρία αγγελάκια που είχε ζωγραφίσει, δεν την παρουσίασε ποτέ. Οι άλλες που εμφανίστηκαν στην εκπομπή έδειξαν πολλά για την ψυχούλα του παιδιού.