MEDIA

Survivor spoiler 1/4: Ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor spoiler 1/4: Ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Η ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor και η επιστροφή της Ασημίνας στα run.

Εξελίξεις έρχονται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2024. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν. Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία την 1/4 και ποιος ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση. Σύμφωνα με τα πρώτα Spoiler η μπλε ομάδα προπορεύεται για τη 2η ασυλία ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά την δεύτερη ασυλία κερδίζουν οι Κόκκινοι!

Η 13η εβδομάδα ξεκίνησε και η ένωση των κόκκινων και των μπλε είναι μόνο λίγες ημέρες μακριά. Όποιος είχε ελπίδα για τη στήριξη του κοινού καταλαβαίνει πια πως αυτό θα γίνει από μόνο στις τελευταίες εβδομάδες ενόψει τελικού. Όποιος πρόλαβε ξεκουράστηκε και τώρα οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα για να μην ψηφιστούν.

Η στρατηγική και η ανθρωποφαγία θα ενταθούν στο σημερινό επεισόδιο.

Τηλεθέαση:Τι έκανε Survivor

Για μία ακόμη Κυριακή, οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής αρένας διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τα νούμερα τηλεθέασης να καταγράφονται και να έχουν ενδιαφέρον.

Στην πρωινή ζώνη, στον ALPHA, το μαγκαζίνο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε 18,8% στο σύνολο και 15,3% στο δυναμικό κοινό ενώ η εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι!» 11,1% στο σύνολο και 15,1% στους τηλεθεατές 18-54. Το «I Love ΣΟΥ ΚΟΥ» του ΑΝΤ1, με τη Μπέττυ Μαγγίρα, κράτησε παρέα στο 7,4% στο σύνολο και στο 10,5% στο δυναμικό κοινό. Στον ΣΚΑΪ, οι «Δεκατιανοί» έκαναν 14,6% στο σύνολο και 7,4% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Γεια σου» -που παίρνει το lead in- έκανε 6,9% και 4,1% αντίστοιχα.

Το μεσημέρι, η ανατροπή ήρθε από τα στούντιο του MEGA. Ο Κώστας Τσουρός με το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» έκανε 13,4% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό και η Ναταλία Γερμανού στον ALPHA με το «Καλύτερα δε γίνεται!» 15,7% και 12,6% αντίστοιχα. Ο δημοσιογράφος του μεγάλου καναλιού κατάφερε να περάσει μπροστά στους τηλεθεατές 18-54 αποδεικνύοντας ότι η επιμονή και υπομονή πάντα ανταμείβονται τηλεοπτικά.

Στην prime time, δύο προγράμματα πρωταγωνίστησαν. «Η Γη της Ελιάς» έκανε 23,3% στο σύνολο και 14,6% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Survivor» 17,2% και 14,3% αντίστοιχα. Το «Ναυάγιο» κατέγραψε 19,8% στο σύνολο και 12% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ η σειρά του STAR «Στα σύνορα» 6,7% και 8,6%. Το «5Χ5 Special», με τον Θάνο Κιούση, έκανε 9,2% στο σύνολο και 10,2% στο δυναμικό κοινό.

Να σημειωθεί ότι, από την Κυριακή 7 Απριλίου, η σειρά «Famagusta» επιστρέφει στο MEGA σε νέα ώρα, στις 22.40, παίρνοντας το lead in από τη «Γη της Ελιάς».