MEDIA

Η Μάγισσα: Το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1 – Αίμα, θάνατοι, αποκαλύψεις

Η Μάγισσα: Το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1 – Αίμα, θάνατοι, αποκαλύψεις

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε της «Μάγισσας» έχει ξεκινήσει

Τρία επεισόδια απέμειναν μέχρι να αποχαιρετήσει το φανατικό της κοινό. Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, την επόμενη Τρίτη και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ο Σπήλιος παίρνει μια απόφαση για τη ζωή της Θεοφανώς που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλους. Η Ρηνιώ εκμυστηρεύεται στον Μιχαήλ και τον Μάρκο τις υποψίες της για τη Δαμιανή, αλλά οι δύο άντρες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν. Ο Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του, προκαλώντας όμως καινούργιες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων. Ο Κανέλλος βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη Δαμιανή. Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει τη Θεοφανώ, με κάθε κόστος, τη στιγμή που ο Τζανής προσπαθεί να απαλλαγεί από την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία. Ενα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη, η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια…

Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει τη Θεοφανώ από τα χέρια των Γερακάρηδων, όμως όλα ανατρέπονται από την ίδια τη Θεοφανώ. Οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν μετά από μια αποκάλυψη που θα γίνει η ταφόπλακα στον γάμο της με τον Σπήλιο, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο. Η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού, έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για να το αντιμετωπίσει. Η ώρα της μεγάλης μάχης καταφθάνει. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί.