MEDIA

Survivor: «Με λυπεί να με φωτογραφίζει ως άβουλο ον» - Χαμός στους Μπλε

Survivor: «Με λυπεί να με φωτογραφίζει ως άβουλο ον» - Χαμός στους Μπλε

Χαμός στους Μπλε λίγο πριν το αγώνισμα για την τρίτη ασυλία με αφορμή τη χθεσινή ψηφοφορία στο Survivor

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την τρίτη ασυλία ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες για την έκβαση της ψηφοφορίας στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού. Τότε η ένταση ανέβηκε και οι παίκτες αρπάχτηκαν.

Τον λόγο πήρε ο Σταμάτης λέγοντας: «Δεν έγιναν συζητήσεις στο κομμάτι της ψηφοφορίας. Είμαι υποψήφιος, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια και σίγουρα αυτό με έχει στεναχωρήσει αρκετά. Δεν μου είναι ευχάριστο, με ξενερώνει για να είμαι ειλικρινής, γιατί νιώθω σαν ανεπιθύμητος. Πιστεύω πως ό,τι και να πω, πάντα βρίσκω τοίχο. Δεν περιμένω να αποδεχθούν αυτό που λέω, προσπαθούν να μου αλλάξου γνώμη, να πιστέψω αυτό που λένε εκείνοι. Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μέρα, αν θα μπορούσαμε να τα βρούμε».

Τότε ο Ντάνιελ Νούρκα του ανέφερε: «Ακούσαμε και χθες στο Συμβούλιο από τον Σταμάτη ότι δεν παίρνουμε θέση. Δεν θεωρώ ότι είμαι άβουλο ον, ούτε εγώ, ούτε ο Θοδωρής, ούτε ο Σάββας. Για να πω την άποψή μου πρέπει να αρχίζω να φωνάζω; Τη λέω με τον δικό μου τρόπο. Με λυπεί να με φωτογραφίζει ως ένα άβουλο ον»

Ο Θοδωρής είπε με τη σειρά του: «Κάθε φορά παίρνω θέση στα ζητήματα της ομάδας, προσπαθώ να δω με λογική ό,τι συμβαίνει. Αυτό που είπε για εμάς ο Σταμάτης δεν μου άρεσε καθόλου»