MEDIA

Παρουσιαστές και πανελίστες στη μάχη των ευρωεκλογών

Παρουσιαστές και πανελίστες στη μάχη των ευρωεκλογών

Επώνυμα πρόσωπα από τον κόσμο της TV δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους

Η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές, στις 9 Ιουνίου, έχει ξεκινήσει και οι ανακοινώσεις υποψηφίων διαδέχονται η μία την άλλη. Αρκετά πρόσωπα προέρχονται από τον χώρο της τηλεόρασης, καθώς αυτή τη στιγμή παρουσιάζουν εκπομπές ή βρίσκονται σε ομάδες μπροστά από τις κάμερες. Η εν λόγω εξέλιξη, μάλιστα, τούς θέτει εκτός TV για κάποιο διάστημα καθώς υπάρχει περιορισμός στις εμφανίσεις στη μικρή οθόνη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αυτιάς αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του με τη ΝΔ. Ο παρουσιαστής, που αποτέλεσε ένα αναπόσπαστο κομμάτι για την ενημέρωση του Φαλήρου, αφήνει τη θέση του κεντρικού οικοδεσπότη της εκπομπής «Καλημέρα» τα Σαββατοκύριακα. Μέχρι να βρεθεί ο μόνιμος αντικαταστάτης, τα στελέχη αποφάσισαν για λίγους μήνες -μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς- οι παρουσιαστές των εκπομπών «Σήμερα», Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου, και οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Κούτρας και Χρήστος Τσούνος, να περάσουν από την εν λόγω θέση. Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ ήδη έχουν εκδηλώσει επιθυμία και έχουν κάνει κρούση σε κεντρικούς παρουσιαστές αντίπαλων καναλιών, όπως τη Φαίη Μαυραγάνη, για να μετακομίσει προς Φάληρο πλευρά χωρίς όμως να είναι ακόμη η ώρα για τελικές αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, με το ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο δημοσιογράφος και μέλος του πάνελ του «Happy Day» δεν έχει κρύψει τις πολιτικές του πεποιθήσεις και, τώρα, πήρε τη μεγάλη απόφαση. Έτσι, θα αφήσει για λίγο το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο φεύγοντας από το πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Μία απώλεια θα μετρήσει και η Ναταλία Γερμανού, καθώς ο συνεργάτης της Δημήτρης Πανόπουλος θα βρεθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο δημοσιογράφος θα εγκαταλείψει το «Καλύτερα δε γίνεται!» αναζητώντας την τύχη του στην Ευρωβουλή σε περίπτωση που εκλεχθεί.

Τη λίστα με τα πρόσωπα της TV συμπληρώνει η Νόνη Δούνια. Αυτή τη σεζόν συμμετέχει στην εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα» και, πριν από λίγο καιρό, σχολιάστηκε η υποψηφιότητά της με τη ΝΔ. «Θέλω να σου πω Νόνη μου, ότι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα στους υποψηφίους για την Ευρωβουλή, ανεξαρτήτως κόμματος… Ένας έντιμος και ικανός άνθρωπος και ξέρω ότι έχεις και το ήθος που το ξέρουμε όλοι. Σημαντικό είναι να υπάρχουν τέτοιες υποψηφιότητες, για να βοηθήσουν τη χώρα μας αλλά και την Ευρώπη», ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής Κώστας Τσουρός.