MEDIA

Alpha Tv: Με δυνατές σειρές θα «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό την επόμενη σεζόν

Alpha Tv: Με δυνατές σειρές θα «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό την επόμενη σεζόν

Τα στελέχη του Alpha σκοπεύουν να επενδύσουν ξανά στη μυθοπλασία

Τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι του ALPHA έχουν αποδείξει ότι παραμένουν πιστοί στο κομμάτι της μυθοπλασίας επενδύοντας σε μεγάλες παραγωγές. Το αποτέλεσμα τούς έχει ανταμείψει κι έτσι, την επόμενη σεζόν, θα δούμε νέες και πολλά υποσχόμενες σειρές.

Μία εξ αυτών θα φέρει τον τίτλο «Να με λες μαμά», βασισμένη στο ξένο πρότζεκτ «Mother». Αποτελούμενη από οκτώ επεισόδια, η ιστορία αφορά στην παιδική κακοποίηση και στον ρόλο που θα παίξει μία δασκάλα στη ζωή ενός κοριτσιού. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τις Μαρία Κίτσου, Ιβάν Σβιτάιλο, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δήμητρα Βλαγκοπούλου και Ελένη Κοκκίδου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απασχολήσει.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, Ρέππας-Παπαθανασίου έχουν δώσει τα χέρια με τον σταθμό για την κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Με πρωταγωνιστές τους Χρύσα Ρώπα, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Μαριέλλα Σαββίδου, Άννα Κουρή, Νίκη Λάμη, Μάνος Ιωάννου, Τάσο Χαλκιά, Μαρία Λεκάκη, Πάνο Σταθακόπουλο, Σοφία Βογιατζάκη, το γέλιο είναι δεδομένο. «Είναι μια παρωδία για όλα τα σίριαλ που έχουμε αγαπήσει από χρόνια και πρόσφατα. Δεν θέλουμε να σατιρίσουμε κάποιον αλλά να προσεγγίσουμε αυτό που έχει γράψει βαθιά στο λαϊκό μας ασυνείδητο. Όλα αυτά τα μελοδραματικά μοτίβα», είπαν οι δημιουργοί Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου στην κάμερα του «Happy Day». «Το έχουμε παρακάνει στο δράμα. Ήρθε η ώρα για μια κωμωδία και μάλιστα τόσο εξτρίμ. Λέγομαι Οσμάν Βουρδάμπεης. Θα μιλάω τα τουρκικά Παπαθανασίου-Ρέππα», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Στον ALPHA θα δούμε και τον δεύτερο κύκλο του «Γιατρού», με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Η σειρά, φέτος, κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε το κοινό να καθηλωθεί με τις αυτοτελείς ιστορίες γεμάτες ιατρικό σασπένς… και όχι μόνο. Από τις υπάρχουσες παραγωγές θα συνεχιστεί και η κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που γράφει τη δική της ιστορία στη λίστα με τις μακροβιότερες παραγωγές.

Στα συρτάρια των στελεχών βρίσκεται και το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με τίτλο «Εξομολόγηση». Μία πιθανή τηλεοπτική μεταφορά είναι ψηλά στη λίστα τους, ενώ η ιστορία -σύμφωνα με την περίληψη του βιβλίου- έχει μεγάλο ενδιαφέρον: «Η Ελένη, ως παιδί, ζει μια ευτυχισμένη και φαινομενικά άνετη ζωή στην Κωνσταντινούπολη του 1928. Χάνοντας, όμως, τους γονείς της από ατύχημα, όλα ανατρέπονται. Μακριά από τον αδελφό της, αντιμετωπίζει μόνη τη σκληρότητα του συγγενικού της περιβάλλοντος. Ως αντικείμενο συναλλαγής, καταλήγει στην Ήπειρο, ανάμεσα σε σκληρούς ανθρώπους της ελληνικής υπαίθρου. Πέφτει χαμηλά, αλλά ξανασηκώνεται. Όταν ο έρωτας έρθει, είναι ήδη πολύ αργά για εκείνη».