MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Οι δύο ομάδες του Survivor θα δώσουν μάχη για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο που θα τους δώσει τη δυνατότητα να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Ένα πολύ σημαντικό έπαθλο και για τις δύο ομάδες, αφού δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα και να πάρουν δύναμη για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Λίγο πριν τον αγώνα, όπως δείχνει το τρέιλερ του επεισοδίου, η Σταυρούλα και ο Φάνης φαίνεται πως έχουν μία έντονη λογομαχία μεταξύ τους, με την Σταυρούλα να φωνάζει επειδή ο συμπαίκτης και φίλος της της προτείνει να μείνει εκτός αγωνίσματος για να ξεκουραστεί, καθώς έχει μπροστά της την μονομαχία.

Άκρως εκνευρισμένη η παίκτρια των Μπλε θα φωνάξει στον Φάνη λέγοντάς του «Δεν θα ανεχόμαστε όλοι εσένα» και στην προσωπική της συνέντευξη αποκαλύπτει ότι δεν είναι και τόσο... ρόδινα όλα μεταξύ τους.

Στον αγώνα οι Μπλε φαίνεται πως θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και θα χάσουν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να έχουν την χαρά να συνομιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παράλληλα, Ιωάννα, Άιρα, Χρύσα και Σταυρούλα είναι οι τέσσερις παίκτριες που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor καθώς είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση.