MEDIA

Survivor: Tα στατιστικά των παικτών - Ο Φάνης στην κορυφή - Όλα όσα είδαμε την περασμένη εβδομάδα

Survivor: Tα στατιστικά των παικτών - Ο Φάνης στην κορυφή - Όλα όσα είδαμε την περασμένη εβδομάδα

Survivor: Η Ιωάννα ανεβαίνει αθόρυβα και απειλεί Γκιουλέκα – Αναστασία

H 13η εβδομάδα στο Survivor ολοκληρώθηκε και το φως της δημοσιότητας έχουν δει τα ανανεωμένα στατιστικά. Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη εντάσεις και καυγάδες μεταξύ Ασημίνας-Τζέιμς και Χριστόφορου-Φάνη.

Ο el mago έχει πέσει στην 5η θέση και μάλιστα με 5 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το Δαλάκα-Σταυρούλα-Ασημίνα. Η Ιωάννα Τζαβέλα, ανεβαίνει αθόρυβα και απειλεί Αναστασία-Γκιουλέκα.

Βρίσκεται στο 53%, έχει δρόμο για να ανέβει στο 60%, αλλά δεν είναι απίθανο. Φέρνει σταθερά πόντους, δεν γκρινιάζει, πολύ οικονομική παίκτρια που σίγουρα θα έχει κάνει τους συμπαίκτες της να μετανιώσουν που την ψήφησαν.

Δεν την έχουμε δει να συμμετέχει σε τσακωμούς, κρατάει αποστάσεις απ’όλους, έχει επιδείξει ανθεκτικότητα στις συνθήκες διαβίωσης και μπορεί να μην πάει Γαλάτσι, σίγουρα όμως θα προλάβει την Ένωση.

Ο κορυφαίος παίκτης του Survivor είναι ο Φάνης.

O τελευταίος αγώνας της εβδομάδας

Αρκετά δύσκολος ήταν ο αγώνας της Πέμπτης στο Survivor καθώς οι παίκτες τα έδωσαν όλα προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για να κερδίσουν λίγα λεπτά επικοινωνίας με τον έξω κόσμο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που τα κατάφεραν καλύτερα με διαφορά.

O Φάνης δεν τα πήγε καλά, ο παίκτης επιλέγει σταθερά τον Χριστόφορο τον τελευταίο καιρό, ο οποίος όμως τον νικά. Από την άλλη ο παίκτης των Κόκκινων λίγο αργότερα έκανε και δεύτερη νίκη απέναντι στον Ντάνιελ. Συγκινητική ήταν η προσπάθεια της Χρύσας, η οποία αν και επρόκειτο να αγωνιστεί σε μονομαχία δεν δίστασε να μπει στον αγώνα και να καταπολεμήσει τη φοβία που έχει με το ύψος.

Δυστυχώς όμως για την ίδια και την ομάδα της οι Κόκκινοι ήταν πολύ καλύτεροι και κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι και αρκετά γρήγορα στον τελευταίο πόντο.

Ο αγώνας πέρα από το κάκιστο 12-5 για τους Μπλε, σημαδεύτηκε και από την ένταση που προκλήθηκε στον πάγκο της ομάδας, όταν ο Φάνης πρότεινε να βγουν κάποιοι παίκτες εκτός με πέναλτι. Τότε Τζέιμς και Σταυρούλα εναντιώθηκαν με αυτή την άποψη και σε συνδυασμό με την απογοήτευση για την επερχόμενη ήττα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα οι Κόκκινοι, μια μέρα μετά τη νίκη τους, πέρασαν ευχάριστο χρόνο απολαμβάνοντας τα μηνύματα αγαπημένων τους προσώπων.

Η Ιωάννα ηττήθηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι.