MEDIA

Όλα τα spoilers σε σειρές - Τι θα δούμε σε Γη της Ελιάς, Μάγισσα, Ναυάγιο…

Γη της Ελιάς

Η αρχή του τέλους για τον Φίλιππο στη Γη της Ελιάς, το βαρύ κλίμα στον Σασμό και πολλές ακόμη εξελίξεις

Με μεγάλο ενδιαφέρον για το φανατικό κοινό της μυθοπλασίας ξεκινά η εβδομάδα, καθώς σε όλες τις αγαπημένες σειρές της βραδινής ζώνης οι εξελίξεις είναι πολλές.

Ο Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Ο Χρήστος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του να καταστρέψει την Βικτώρια. Ο Σωτήρης βλέπει για ακόμη μία φορά τις προσπάθειες του στη δουλειά του να σαμποτάρονται, αλλά η μεγαλύτερη ήττα του θα έρθει από την Όλγα. Ο Χριστόφορος έρχεται σε δύσκολη θέση με μια κουβέντα που του κάνει η Αμαλία, όμως η στάση της τελικά θα τον εκπλήξει. Η Γεωργία δείχνει αποφασισμένη να μην κάνει την παραμικρή υποχώρηση αυτή τη φορά σε σχέση με την ανατροφή του παιδιού της… Οι άνθρωποι του Παραδείσου και ο περίγυρός τους προσπαθούν ο καθένας με τον τρόπο του να διαχειριστούν μία απρόσμενη απώλεια.

Σασμός, ALPHA 21.00

Ο Τάσος εξομολογείται στον Αντώνη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και τη σχέση που διατηρεί με τον Χρήστο. Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας ζητά από τον Γιώργο κάτι αναπάντεχο, προκειμένου να την προστατεύσει. Η Βασιλική μιλά έξω από τα δόντια στην Αργυρώ, για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αστέρη και τις υποψίες της απέναντι στη Σάντρα, η οποία ζητά από τον Βαγγέλη κάτι δυσοίωνο, που θα τον κάνει να είναι επιφυλακτικός απέναντί της. Η αλήθεια για τον Αντρέα πέφτει σαν βόμβα στον Αστέρη και τον Μαθιό, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι ευθύνεται για το χαμό του πατέρα τους. Αλλά και στο σπίτι των Βρουλάκηδων, τα μυστικά του παρελθόντος πέφτουν βαριά σαν πέπλο, με την επιστροφή του να αντιμετωπίζεται με τρόμο. Το κλίμα στο χωριό είναι βαρύ και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι για να το αντιστρέψει.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Μία ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία και ο Στάθης αγωνιά, καθώς αισθάνεται ανήμπορος να τη βοηθήσει. Η εξαφάνιση του Φίλιππου αναστατώνει τη Χάιδω και τη Βασιλική, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί να τις καθησυχάσει λέγοντάς τους ότι έφυγε επίτηδες. Η Ισμήνη απαντά στο εξώδικο και ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία γραπτώς ότι λύεται η συνεργασία τους και προχωράει στην αποζημίωσή τους. Αργότερα, εκείνες πηγαίνουν στο σπίτι της Ισμήνης για να ζητήσουν συγγνώμη, αλλά η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει και ο Κωνσταντίνος, οργισμένος, τις πετάει έξω. Η Αμαλία δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί ότι η Μαργαρίτα δεν τη θέλει για βοηθό στην εταιρεία και την απειλεί ότι έχει σκοπό να υπερισχύσει στο τέλος. Ο Κουράκος ενημερώνει τη Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια ότι το κινητό του Φίλιππου δεν μπορεί να εντοπιστεί και τα πράγματα παίρνουν μια απαισιόδοξη τροπή.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει τη Θεοφανώ απ’ τα χέρια των Γερακάρηδων, όμως όλα ανατρέπονται απ’ την ίδια τη Θεοφανώ. Ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει απ’ τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή και οι ζωές και των δύο κρέμονται, πλέον, από μια κλωστή. Οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν μετά από μια αποκάλυψη, που θα γίνει η ταφόπλακα στον γάμο της με τον Σπήλιο, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο. Το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για τον φόνο του μωρού αποκαλύπτεται, αλλά κανείς δεν αντέχει να αντικρύσει την αλήθεια. Οι πύργοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα με ανέλπιστους εχθρούς και συμμάχους. Η Θεοφανώ είναι, πλέον, έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον του Νικόλα με φωτογραφίες που υπονοούν ότι παρενοχλεί σεξουαλικά τους μαθητές του. Τα παιδιά προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τον υπερασπιστούν. Η Αστυνομία θεωρεί ότι πίσω από τη διαρροή των επίμαχων φωτογραφιών κρύβεται κάποιος επαγγελματίας, και αναζητά τους ανθρώπους που είχαν λόγο να στοχοποιήσουν τον Νικόλα. Η Πέρσα πιέζει την Καμβύση για στήριξη. Ο Ίσσαρης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από τις επαφές του με την Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο Ίκαρος επιμένει ότι ο θάνατος του συνεργάτη του δεν οφείλεται σε ατύχημα. Η Λέτα και ο Λάμπης έχουν γίνει πλέον αχώριστοι. Πώς θα αντιδράσει ο Νικόλας στην είδηση ότι η κόρη του δουλεύει στην εταιρεία του Δαμασκηνού; Ο Χρήστος δείχνει στον Μάκη το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε μετά τη συμμετοχή τους στους παράνομους αγώνες. Ο Πέρης πιέζει την Μαργαρίτα να ψάξει τα ίχνη του χάκερ που αναστατώνει τη ζωή στο Κολλέγιο. Η Καμβύση εκμυστηρεύεται στον Ίσσαρη τις υποψίες της για τον Δαμασκηνό και την πιθανότητα να έστειλε εκείνος στην Άννα τις ερωτικές τους φωτογραφίες. Τι ετοιμάζει η Έφη σαν απάντηση στις συκοφαντίες σε βάρος του Νικόλα; Ποια όμορφη έκπληξη των παιδιών θα τον προστατέψει από αυτόν που τον απειλεί;

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Η ζωή της Δάφνης κρέμεται από μία κλωστή… Ο Δημήτρης παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τα σκοτεινά μονοπάτια του παππού του, προκειμένου να σώσει την αδερφή του. Για πρώτη φορά θα καταλάβει την Άννα και γιατί λειτούργησε έτσι στην υπόθεση της Λίνας. Ο Γεράσιμος βρίσκει ένα στοιχείο που οδηγεί τον Δημήτρη ένα βήμα πιο κοντά στον εντοπισμό της αδελφής του. Ο Σπύρος εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, με όλη του την οικογένεια στο πλευρό του. Ο Σταύρος συνεχίζει τις ανακρίσεις για τη δολοφονία της Μαριάννας. Θα αποσπάσει ομολογία για τους πραγματικούς ενόχους; Ποια είναι η ευθύνη του Σάκη και του Παύλου στη δολοφονία της Μαριάννας, αλλά και τις δολοφονικές επιθέσεις που έχει δεχθεί ο Δημήτρης κι η οικογένειά του;

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Ο Αρβανιτάκης δεν βρίσκει, τελικά, ενοχοποιητικό υλικό στην εκδήλωση των χίπηδων, η εμπλοκή, όμως, του Λοΐζου, στην προσπάθεια ενοχοποίησης της κοινότητας των χίπηδων, τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Τόμι. Ταυτόχρονα, ο Γράντος προσπαθεί να ξαναπλησιάσει την Τες και η νέα απόρριψή της τον οδηγεί σε απόγνωση. Η κοινότητα των χίπηδων, έχοντας συνειδητοποιήσει τη συμμετοχή του Μάρτιν στα σχέδια του Λοΐζου, τον κατηγορεί ανοιχτά, ενώ μια νέα συνάντηση του Χάρη με τη χήρα ενεργοποιεί εκ νέου την ένταση που υπάρχει ανάμεσά τους. Αυτό που τους αιφνιδιάζει όλους, όμως, είναι η καταστροφή του φούρνου της Νόνας, αλλά και ο Αραβανιτάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι γνωρίζει αυτούς που συνέβαλαν στην καταστροφή αυτή.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του Στελή και αρνείται να πιστέψει ότι η συνάντησή τους στην Κρήτη ήταν τυχαία. Η σύγκρουση των δύο ανδρών είναι πλέον αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη γνωρίζουν τον Μάκη και μαθαίνουν ποιοι είναι οι γονείς του, αλλά και την περιπέτειά του στην Ασφάλεια. Ο Παντελίδης αναθέτει μια καινούργια αποστολή στην Αλίκη, που όμως βάζει μπροστά το δικό της σχέδιο για να μπορέσει να βοηθήσει τα θύματα. Μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δοκιμάσει τον έρωτα του Άγγελου για τη Βάσω. Ο Πέτρος κατηγορεί τον Ιπποκράτη για κλέφτη. Κι ενώ η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για τις κλεμμένες φόρμουλες, εκείνος βγάζει έναν ακόμα άσο από το μανίκι του και της αποκαλύπτει το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη.