MEDIA

Survivor - Σταμάτη: «Ό,τι και να γίνεται, τα παιδιά θα ψηφίζουν εμένα»

Survivor - Σταμάτη: «Ό,τι και να γίνεται, τα παιδιά θα ψηφίζουν εμένα»

Survivor: Πυρά από τον Σταμάτη προς τα μέλη της ομάδας του.

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε και ο Σταμάτης πέταξε τα «πυρά» του προς τα μέλη της ομάδας του.

«Δεύτερος αγώνας ασυλίας, σημαντικός για εμάς, θέλουμε να κερδίσουμε. Σε μία ενδεχόμενη ήττα μας είναι πολύ πιθανό να ακούσετε το όνομα μου να βγαίνει πάλι», είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

Ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης

To «Survivor» δεν σταματά να απασχολεί τους φανατικούς τηλεθεατές του, με τις εξελίξεις και τις εντάσεις να είναι πολλές. Όμως, το περιβόητο party της ένωσης πλησιάζει αφού θα το δούμε την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, όπως και οι γκεστ που θα δούμε.

Όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Fay’s Time», ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο για να τραγουδήσει και να γιορτάσει παρέα με τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι. Ο κορυφαίος Έλληνας star είχε αναλάβει τον ίδιο ρόλο το 2017, όπου είχε καθίσει μία ολόκληρη εβδομάδα στις παραλίες της Καραϊβικής. Να σημειωθεί ότι έχει ακουστεί και το όνομα της Ήβης Αδάμου.

Στο party, όμως, που δεν θα συμμετέχουν μόνο οι παίκτες του ελληνικού αλλά και αυτοί του τουρκικού «Survivor», θα δούμε και τρεις παίκτες του προηγούμενου κύκλου. Η Ρία Κολοβού, που είχε κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό πέρυσι στην αντίστοιχη ένωση, θα είναι μία από αυτούς που θα ταξιδέψουν στην άλλη πλευρά του κόσμου. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας θα τη συνοδεύσουν, με τον Μάριο να κάνει την αποκάλυψη πριν λίγο καιρό. «Team Priamos. Τα λέμε σε λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Έρχομαι να δω τα ματσαρίσματα που αποφεύγετε… Απλά για τα στατιστικά», είχε γράψει ξαφνιάζοντας τους followers του στο Instagram. Ο Κύπριος παίκτης, που απασχόλησε πολύ την περσινή σεζόν στην all star εκδοχή, ετοιμάζει βαλίτσες και σίγουρα θα δώσει συμβουλές στους επίδοξους νικητές.

Ενδιαφέρον θα έχει και η άφιξη του Τάκη, αυτή τη φορά όχι ως παίκτη αλλά ως γκεστ. Εκρηκτικός και έχοντας ιδιαίτερη εμπειρία από το «Survivor», θα προσπαθήσει να πλησιάσει τους φίλους του και να τους βοηθήσει για τη συνέχεια.