MEDIA

Τηλεθέαση: MasterChef, Μάγισσα και Γη της Ελιάς εξαφανίζουν τον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: MasterChef, Μάγισσα και Γη της Ελιάς εξαφανίζουν τον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Στη βραδινή ζώνη, υπάρχουν προγράμματα που ξεχωρίζουν και φέρνουν πρωτιές

Η δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου κυλά με ενδιαφέρον στη μικρή οθόνη, ειδικά στη βραδινή ζώνη. Προγράμματα κερδίζουν το κοινό, σημειώνουν πρωτιές και κάνουν τη διαφορά στον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, χθες, το «MasterChef» βρέθηκε στην κορυφή του δυναμικού κοινού με 17,3%. Στο σύνολο, ο διαγωνισμός μαγειρικής έκανε 12,2%. Η «Μάγισσα», που μετρά αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε, έκανε 16,8% στο σύνολο και 17,1% στο δυναμικό κοινό με τον ΑΝΤ1 να ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει το πιο δυνατό του χαρτί. «Η Γη της Ελιάς», στο MEGA, με ένα καθηλωτικό επεισόδιο όπου είδαμε τη Χάιδω και τη Βασιλική να αγωνιούν για την εξαφάνιση του Φίλιππου, σημείωσε 19,5% στο σύνολο και 13,5% στο δυναμικό κοινό κερδίζοντας την πρώτη θέση στο γενικό σύνολο.

Το «Survivor» του ΣΚΑΪ κράτησε συντροφιά στο 14,4% του συνόλου και στο 12,6% του δυναμικού κοινού, αποδεικνύοντας ότι το ριάλιτι έχει καταφέρει να διατηρεί ένα σταθερό μερίδιο. O «Σασμός» του ALPHA κατέγραψε 14% στο σύνολο και 11,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο «Σκαραβαίος» -που πήρε το lead in- περιορίστηκε στο 6,6% του συνόλου και στο 6,2% του δυναμικού κοινού. Το «Ναυάγιο», στο μεγάλο κανάλι, έκανε 18,2% στο σύνολο και 12,2% στους τηλεθεατές 18-54 και οι «Παγιδευμένοι» στον ΑΝΤ1 κατάφεραν να ξεπεράσουν το 10 κάνοντας 10,2% και 10,5% αντίστοιχα. Στην ΕΡΤ1, «Η Παραλία» έκανε 6% στο σύνολο και 5,7% στο δυναμικό κοινό. Το «Κάνε ότι κοιμάσαι», αντίστοιχα, περιορίστηκε στο 2,9% και στο 4%.

Στη ζώνη των 20.00, «Ο παράδεισος των κυριών» του ALPHA έκανε 17,9% στο σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό ενώ οι «Ράδιο Αρβύλα» 17,9% και 21,3%. Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη, με τη σάτιρα που κάνει, σαρώνει ωστόσο θα ολοκληρώσει αρκετά νωρίς της σεζόν όπως πάντα. «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του Ράδιο Αρβύλα. Είναι τελευταίος μήνας και πριν το Πάσχα ολοκληρώνουμε τη δική μας σεζόν. Πέμπτη 25 Απριλίου είναι η τελευταία μας εκπομπή για τη φετινή σεζόν» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης χθες το απόγευμα.