MEDIA

Survivor Spoiler 10/4: Οι Κόκκινοι κάνουν λόγο για στημένα παιχνίδια - Η 4η ασυλία και νέα υποψήφια

Survivor Spoiler 10/4: Οι Κόκκινοι κάνουν λόγο για στημένα παιχνίδια - Η 4η ασυλία και νέα υποψήφια

Survivor: Η ένταση στην καλύβα των Κόκκινων ανεβαίνει και το ίδιο συμβαίνει και στο Συμβούλιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την 4η ασυλία. Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα για την 4η ασυλία απόψε είναι η μπλε, η οποία θα κάνει το 3-1 στις αναμετρήσεις της εβδομάδας.

Οι κόκκινοι θεωρούν ότι ο αγώνας της Τρίτης ήταν στημένος από τους κόκκινους. Θέλουν οπωσδήποτε να διώξουν την Άιρα ή τη Δώρα πριν από την ένωση των ομάδων. Και οι δύο παίκτριες δεν προσφέρουν σε πόντους πια στην ομάδα και το αποτέλεσμα είναι να έρχονται στην ένωση οι μπλε με τρεις δυνατές γυναίκες, αφού και η Χρύσα έχει ανέβει πολύ στους στόχους.

Έτσι δίπλα στην Άιρα, τη Δώρα και τη Χρύσα, το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθεί και η Κατερίνα Δαλάκα αφού οι κόκκινοι δεν μπορούν να ψηφίσουν την Ασημίνα. Η Δαλάκα αναλαμβάνει να ηγηθεί στις μονομαχίες της Πέμπτης 11/4 και είναι αυτή που θα επιλέξει τον τελικό στόχο.

Στο νέο επεισόδιο δεν θα λείψει ένας ακόμη καβγάς της Δαλάκα και του Παππά με τον Γκιουλέκα. Τον κατηγορούν πως δεν έπαιξε με το ίδιο σθένος σε όλα τα ματσαρίσματα και αντιδρούν έντονα σε ό,τι κι αν τους πει.

Η ένταση στην καλύβα των Κόκκινων ανεβαίνει και το ίδιο συμβαίνει και στο Συμβούλιο.