MEDIA

Survivor: Η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση - Κάποια δεν θα προλάβει το πάρτι με τον Σάκη Ρουβά

Survivor: Η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση - Κάποια δεν θα προλάβει το πάρτι με τον Σάκη Ρουβά

Survivor: Το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα ακόμα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Χρύσα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της.

Η Μπλε ομάδα ψήφισε την καλύτερή της παίκτρια, η οποία ήταν και η mvp. Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η ίδια δήλωσε πως αυτό δεν την παραξενεύει καθόλου.

«Για ακόμα μία φορά, βγήκα υποψήφια. Το έχω συνηθίσει εγώ, το έχει συνηθίσει ο κόσμος, πραγματικά είναι κάτι τόσο προβλέψιμο, που δεν μου έκανε καν αίσθηση να σηκώσω το κεφάλι μου να δω τις ψήφους», είπε.

Στη συνέχεια, η παίκτρια πρόσθεσε: «Πραγματικά, ήταν τόσο προβλέψιμο. Εγώ έχω ξενερώσει κι έχω κουραστεί. Δεν υπάρχει κίνητρο. Για μένα το κίνητρο είναι να μπαίνεις και να κυνηγάς μια ασυλία, που εγώ για 6 φορές δεν την έχω. Οπότε ποιο το νόημα να παίζεις για να φέρεις πόντους στην ομάδα, αν είναι να σε ψηφίσουν;».

«Βγάλαμε υποψήφια την mvp, είμαστε ξενερωμένες»

Από την πλευρά της Αναστασία είναι δυσαρεστημένη με τις εξελίξεις στο Survivor και συγκεκριμένα, με την υποψηφιότητα της Χρύσας για αποχώρηση.

Η Μπλε ομάδα έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση την καλύτερή της παίκτρια, η οποία ήταν και η mvp.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Αναστασία δήλωσε: «Όπως είπα και χθες πριν το συμβούλιο, κατά πάσα πιθανότητα θα έκλεινε το γυναικείο, όπως κι έγινε. Κληθήκαμε ξανά να ψηφιστούμε, αναιρέθηκε η ψήφος του Θοδωρή, εμφανώς χαρούμενος, δεν το συζητάμε αυτό».

«Βγάλαμε τη Χρύσα, που είναι mvp από άντρες και γυναίκες αυτή την εβδομάδα. Δεν έχει κάτι, είμαστε πολύ ξενερωμένες προφανώς», πρόσθεσε.

Νίκη για τους μπλε

Στον αγώνα ασυλίας που ακολούθησε, οι παίκτες της Μπλε ομάδας επικράτησαν των «Διασήμων» με σκορ 12-6.

Ο Σάκης Ρουβάς στο πάρτι της ένωσης

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως στο πάρτι της ένωσης ο Σάκης Ρουβάς, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους παίκτες.

Υποψήφια η Ασημίνα

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της μπλε ομάδας έβγαλε στον τάκο του Survivor την Ασημίνα.

«Είμαι πολύ καλά με το αποτέλεσμα. Δεν έχω κανένα θέμα, το είχα ζητήσει και από την ομάδα μου» τόνισε η Ασημίνα σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Απόψε η αποχώρηση

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το αγώνισμα επικοινωνίας, αλλά και το σημαντικότερο αγώνισμα της εβδομάδας, καθώς Aira, Δώρα, Χρύσα και Ασημίνα θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.