MEDIA

Δήμητρα Κολλά: «Έκανα κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17 μου, μετά έπεσα σε κατάθλιψη»

Δήμητρα Κολλά: «Έκανα κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17 μου, μετά έπεσα σε κατάθλιψη»

Η ηθοποιός, Δήμητρα Κολλά αποκάλυψε πως έχει περάσει κατάθλιψη

Η ηθοποιός Δήμητρα Κολλά, μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής The 2Night Show.

Η Δήμητρα Κολλά, μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε αλλά και το μεταβατικό στάδιο μετά από αυτή, όπου έφτασε σε σημείο να απεχθένεται τους άντρες.

«Το τηλέφωνο δεν είχε χτυπήσει αλλά δεν το επιζητούσα κιόλας. Τη λατρεύω την τηλεόραση και την κάμερα. Ήταν επιλογή μου μέχρι να νιώσω έτοιμη εγώ ξανά. Έφυγε ο μπαμπάς μου το 2021 και του το οφείλω. Μου έλεγε “γιατί δεν το παλεύεις ξανά;”. Του το χρωστούσα το να μπω στη διαδικασία ξανά και έτσι μπήκα. Με κάνει υπερήφανη η σειρά, Μάγισσα, και είμαι σίγουρη ότι θα τον έκανε κι αυτόν» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Έκανα κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17 μου. Έπαθα ατυχήματα μετά, έπεσα σε μια μικρή κατάθλιψη. Ετοιμαζόμουν για τα Βασιλικά Μπαλέτα της Βουδαπέστης. Έπαθα ατυχήματα, μου είπε ο γιατρός ότι δεν θα χορέψω ξανά. Οπότε καταρρέει ο κόσμος μου. Μου συμβαίνει και κάτι προσωπικό που είναι οι πρώτες απογοητεύσεις και δεν είχα από πού να κρατηθώ.

Μετά από 2-3 χρόνια που ήμουν εγκλωβισμένη με το μέσα μου, μου έλειπε η σκηνή και η επαφή με τον κόσμο. Στα 20 μου ήταν αν επιλέξω να γίνω τραγουδίστρια ή όχι, είπα θα δοκιμάσω το θέατρο. Ήμουν ένα εσωστρεφές και δυσλεκτικό παιδί. Αν μου είχε πει η τότε δασκάλα ότι δεν το χουμε, δεν θα είχα γίνει ποτέ ηθοποιός» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Κολλά.

«Στη μεταβατική φάση απεχθανόμουν τους άντρες σε σημείο που μπήκα τόσο εσωτερικά μέσα μου να με ψάξω, να δω τι θέλω σαν άνθρωπος να υπάρχει δίπλα μου ώστε όταν έρθει να είμαι έτοιμη για αυτόν. Δεν έχει έρθει ακόμα! Θα ήθελα να είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να θαυμάζω» ανέφερε σε άλλο σημείο.