MEDIA

Survivor: Έφτασε το μεγάλο party της ένωσης – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα πρώτα πλάνα

Survivor: Έφτασε το μεγάλο party της ένωσης – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα πρώτα πλάνα

Το ριάλιτι επιβίωσης επιφυλάσσει σήμερα ένα πλούσιο και γεμάτο επεισόδιο

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι το αποψινό επεισόδιο του «Survivor», στον ΣΚΑΪ, στις 21.00. Η στιγμή, που οι παίκτες περίμεναν με αγωνία, έφτασε και το μεγάλο party της ένωσης των δύο ομάδων είναι γεγονός.

Οι Κόκκινοι, από απόψε, υποδέχονται τους Μπλε στην παραλία τους μένοντας ωστόσο σε ξεχωριστές καλύβες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι ισορροπίες βρίσκονται από την αρχή, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι κλίκες και οι συμμαχίες που θα διαμορφωθούν και πώς θα τούς οδηγήσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο ριάλιτι.

Μέχρι τότε, πάντως, οι τηλεθεατές αδημονούν να παρακολουθήσουν το τι θα συμβεί στην αποψινή γιορτή. Στο τρέιλερ που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, βλέπουμε τους παίκτες γεμάτους χαρά να τρέχουν να κάνουν μπάνιο και να φορέσουν τα καλά τους. Εντυπωσιακές παρουσίες και πρόσωπα, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί, μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Σε επόμενα πλάνα, Κόκκινοι και Μπλε φαίνονται να διασκεδάζουν κάνοντας καραόκε, ενώ ακολουθεί το party με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά.

«Περάσαμε πολύ ωραία, τραγουδήσαμε όλοι, εγώ, ο Γιώργος Λιανός, τα παιδιά, έγινε χαμός», είπε ο Σάκης Ρουβάς στην κάμερα του «Γεια σου!» τονίζοντας ότι τού άρεσε πολύ η εμπειρία.

Στο party, όμως, που δεν θα συμμετέχουν μόνο οι παίκτες του ελληνικού αλλά και αυτοί του τουρκικού «Survivor», θα δούμε και τρεις παίκτες του προηγούμενου κύκλου. Η Ρία Κολοβού, που είχε κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό πέρυσι στην αντίστοιχη ένωση, θα είναι μία από αυτές που ταξίδεψαν στην άλλη πλευρά του κόσμου. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας θα τη συνοδεύσουν. Ο Κύπριος παίκτης, που απασχόλησε πολύ την περσινή σεζόν στην all star εκδοχή, ετοίμασε βαλίτσες και σίγουρα θα δώσει συμβουλές στους επίδοξους νικητές.

Ενδιαφέρον θα έχει και η άφιξη του Τάκη, αυτή τη φορά όχι ως παίκτη αλλά ως γκεστ. Εκρηκτικός και έχοντας ιδιαίτερη εμπειρία από το «Survivor», θα προσπαθήσει να πλησιάσει τους φίλους του και να τους βοηθήσει για τη συνέχεια.