MEDIA

Μαρίνα Σάττι: «Στης Νάουσας το κάστρο» - Το νέο live cover που κυκλοφόρησε πριν την Eurovision

Μαρίνα Σάττι: «Στης Νάουσας το κάστρο» - Το νέο live cover που κυκλοφόρησε πριν την Eurovision

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ανεβαίνουν μια σειρά από video των εκπροσώπων των διαγωνιζόμενων χωρών

Συνεχίζονται οι μοναδικές ερμηνείες στο φετινό “Eurovision: A Little Bit More”, και σειρά είχε σήμερα το δεύτερο τραγούδι από την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος ερμηνεύει το παραδοσιακό τραγούδι “Στης Νάουσας το Κάστρο” το οποίο αναφέρεται στο τραγικό γεγονός της καταστροφής της Νάουσας το 1822 από τους Τούρκους.

Μπορείτε να την απολαύσετε στο παρακάτω video:

Οι τεχνικές πρόβες φέρνουν ανατροπές στα στοιχήματα

Η σκηνή του διαγωνισμού της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας έχει στηθεί και αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι τεχνικές πρόβες, οι λεγόμενες stand-in rehearsals για να σιγορευτούν οι διοργανωτές ότι μπορούν να προσφέρουν στις αποστολές που μετέχουν στον 68ο διαγωνισμό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ορισμένες φωτογραφίες των οθονών led, αλλά και άλλο υλικό που κυκλοφόρησε από χθες στα social media έχουν φέρει ανακατατάξεις στις αποδόσεις για νίκη στην Eurovision 2024.

Ήδη, όπως γράφει το ogaegreece.com, από χθες η χώρα που δέχεται τα περισσότερα πονταρίσματα είναι η Ολλανδία και σήμερα ο Joost Klein με το “Europapa” απολαμβάνουν τη θέα από την τρίτη θέση των αποδόσεων έχοντας αφήσει πίσω του την Angelina Mango και το “La Noia”για την Ιταλία.

Μάλιστα, η Ολλανδία, εμφανιζόμενη από την 16η – τελευταία θέση στον δεύτερο ημιτελικό φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για νίκη στον δεύτερο ημιτελικό, μπροστά από την Ελβετία με το Nemo και την Ελλάδα με το Μαρίνα Σάττι και το “ZARI”.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, θα γίνει η πέμπτη συμμετοχή από αυτή τη θέση που το καταφέρνει.

Όσον αφορά τα στοιχήματα η Ελλάδα συνεχίζει να καταλαμβάνει την 7η θέση.