MEDIA

Γη της Ελιάς, Ψυχοκόρες, Ναυάγιο και όλα τα spoilers στις επιτυχημένες σειρές

Γη της Ελιάς, Ψυχοκόρες, Ναυάγιο και όλα τα spoilers στις επιτυχημένες σειρές
Unsplash

Μία ανάσα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και τις αλλαγές στον προγραμματισμό οι εξελίξεις θα είναι πολλές…

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να πατήσουν pause και να κάνουν ένα μικρό break λόγω Πάσχα. Οι εξελίξεις, όμως, στις αγαπημένες σειρές της βραδινής ζώνης και τα νέα επεισόδια είναι γεμάτα ανατροπές. Γη της Ελιάς, Ψυχοκόρες, Ναυάγιο και όλες οι παραγωγές μυθοπλασίας έρχονται, απόψε, με εκπλήξεις.

Ο Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Ο Ντίνος και η Αμαλία κινούνται σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια και κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Η Πιπίτσα με τη συμπεριφορά της δημιουργεί πρόβλημα στον Στέφανο και στον χώρο εργασίας του. Η Γεωργία και ο Πάρης κάνουν το σημαντικότερο βήμα της ζωής τους, ξέροντας ότι μετά από αυτό δεν έχει γυρισμό. Η Μιράντα με τον Χριστόφορο ταξιδεύουν για να επισκεφτούν την Ματούλα στο σανατόριο που νοσηλεύεται, η οποία θα προσπαθήσει να τους πει τι έχει συμβεί με τη Στέλλα. Ο Ρένος έχει αναρρώσει και το μόνο που τον απασχολεί είναι να επιστρέψει στο κελί του για να τηλεφωνήσει στον Σίμο. Προς μεγάλη του έκπληξη όμως, ο Σίμος θα τον επισκεφτεί και θα του ζητήσει επιτακτικά για ακόμα μία φορά να του πει πού κρύβει το όπλο των φόνων. Ποια θα είναι η αντίδραση του Ρένου αυτή τη φορά;

Σασμός, ALPHA 21.00

Η Σάντρα συνεχίζει το ύπουλο παιχνίδι της, φέρνοντας τον Αστέρη και τον Μαθιό σε δύσκολη θέση. Η Αργυρώ αρνείται να δεχτεί τις εξηγήσεις που της δίνει ο Αστέρης και τσακώνονται για ακόμη μία φορά. Την ίδια στιγμή, η Εύα δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες στον Χρήστο για δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις. Η αποκάλυψη του Γιώργου στον Αντώνη για την αλλοίωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA της Βασιλικής κλονίζει τη σχέση τους. Ο παπα-Μιχάλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, αφότου η Βασιλική του εκμυστηρευτεί την ανησυχία της για τα απειλητικά σημειώματα που δέχονται με τον Μαθιό. Ο Αντώνης αποφασίζει να επισπεύσει την αναχώρησή του με τη Μαρίνα, ενώ η γιαγιά Ειρήνη δείχνει να συμφωνεί να τον βοηθήσει στη σύλληψη του Αντρέα. Δυστυχώς για τον αστυνόμο, η ίδια φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετικούς σκοπούς, καταστρώνοντας με τον Τηλέμαχο ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Η γερόντισσα καλοδέχεται τη Χάιδω στο μοναστήρι, η οποία έχει αποφασίσει να μείνει για λίγες ημέρες εκεί και να προσευχηθεί. Παράλληλα, η Χάιδω ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος το λέει στους υπόλοιπους, καθώς όλοι ήταν ανήσυχοι με την εξαφάνισή της. Ο Παρασκευάς προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό της Ειρήνης τις ιδέες περί γάμου. Ο Μάνος περνάει αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό του άντρα που επιτέθηκε στη Μαρίνα, ενώ η Αμαλία δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώσει τον Ισίδωρο. Η Μαρίνα, από την άλλη, μαθαίνει ότι η Αμαλία δεν χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο και απαιτεί από τον Μάνο να της πει την αλήθεια. Η Αριάδνη επιστρέφει στη δουλειά και η σπίθα ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο ανάβει πάλι… Η Κούλα αναλαμβάνει να αναβαθμίσει το μαγαζί της Αρετής, ενώ εκείνη υποδέχεται μία νέα κρατούμενη στο κελί της.

Οι ψυχοκόρες, ΑΝΤ1 21.00

Στο Εργατικό Κέντρο ξεσπούν ταραχές κατά την ομιλία της Μάγιας και ο Παύλος με τη Βασιλική, προσπαθώντας να σωθούν, έρχονται πολύ κοντά. Ο Αρδίτης θυμώνει με τη Μάγια επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της. Ο Σώτος φροντίζει το έγκαυμα της Δεσποινιώς και υπόσχεται στη Μαρίκα να βρει τη Βικτωρία, ενώ εκείνη του αποκαλύπτει την εξάρτηση της μητέρας του από το όπιο. Η Μαρίκα θέλει να σώσει τη Δεσποινιώ τόσο από τις παραπλανητικές υποσχέσεις του Τάσου όσο και από το ερωτικό στόχαστρο του Κοσμά. Ο Μέλιος κάνει μια πρόταση στη Φρόσω, ενώ ο Νάτσης δεν σταματάει να πηγαίνει στην κάμαρή της. Στο εργοστάσιο οι εργάτες ξεσηκώνονται και ένας εργάτης απειλεί με όπλο τον Κοσμά.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Πόσο φιλική έχει γίνει η σχέση της Νάσιας με τον Δαμασκηνό, και ζητάει από τη Ζωή να λέει ψέματα ώστε να βγαίνει μαζί του; Γιατί προσπαθεί να αποφύγει ο Λάμπης τη φετινή τελετή για τις υποτροφίες; Ο Νικόλας προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας και προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που την κάνει τόσο απαισιόδοξη. Η Καμβύση μεταφέρει στον Ίσσαρη την ενόχλησή της για την απόφαση της Άννας να έρθει και να την κατηγορήσει για το πώς του φέρθηκε. Ο Ίσσαρης παίρνει αποστάσεις και της ζητάει να μην τον ενοχλεί. Η Αστυνομία προσπαθεί να βοηθήσει τον Οικονομικό Εισαγγελέα στη μυστική έρευνα για τις εταιρείες του Δαμασκηνού. Ποιους άλλους εμπλέκουν τα νέα στοιχεία; Η Αμάντα μεταφέρει στον Λάμπη την τυχαία συνάντησή της με τον δεύτερο μαθητή που είχε αποβληθεί από το Κολλέγιο και που δεν επέστρεψε ποτέ. Τι απασχολεί τον Λάμπη; Ο Λάκης φοβάται για την ασφάλεια του Χρήστου και προσπαθεί να μάθει τα μυστικά του. Έχει αλλάξει γνώμη η Άννα για τον Δαμασκηνό; Ποιον συνεργάτη του αναζητά, θεωρώντας ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για όλα; Τι αγνοούν όλοι οι μαθητές για τον μαθητή που δεν γύρισε μαζί με τον Φλωρή;

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Στη σκιά της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου, ο Δημήτρης, σε έναν αγώνα με τον χρόνο, βρίσκεται στην αναζήτηση της Δάφνης. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και κυρίως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή της μικρής, φέρνουν τον Δημήτρη πιο κοντά στην εύρεση της αδερφής του. Η κατάσταση του Σπύρου δυσχεραίνει, όταν τα δυσάρεστα νέα της απαγωγής έρχονται στα αυτιά του. Ο Σταύρος, βιώνοντας την απόλυτη θλίψη, αλλά και τύψεις για τον χαμό του στενού του συνεργάτη, προσπαθεί να συμμαζέψει τα κομμάτια του και να αποδώσει δικαιοσύνη. Όσο ο χρόνος περνάει, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των δολοφόνων και η Δάφνη κινδυνεύει. Θα την βρουν πριν να είναι αργά;

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Ένα απρόσμενο γεγονός συγκλονίζει για ακόμα μια φορά το χωριό των Ματάλων. Η σχέση του Χάρη με τον πιτσιρικά εξελίσσεται προοδευτικά σε μια ιδιαίτερη σχέση πατρότητας. Από την άλλη πλευρά, η Άννα έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιθυμία του άντρα της, Νικήτα, γεγονός που τη φέρνει σε άμεση ρήξη με την Νικολίνα. Το άνοιγμα που έχει προκύψει στη θέση του κοινοτάρχη της περιοχής έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Ελένης η οποία προσβλέπει στην κάλυψη της κενής θέσης που έχει αφήσει ο Λοΐζος.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια. Ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος. Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Δίνει εντολή να του κόψουν τα φρένα, αλλά για κακή του τύχη το σχέδιό του κρυφακούει η Αλίκη. Η Βάσω ετοιμάζεται για τον αρραβώνα της. Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει το κουράγιο για να καταφέρει να πάει αλλά λίγο πριν ξεκινήσει μαθαίνει πως ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον Βασιλείου. Αυτό που δεν ξέρει κανείς είναι ότι στον αρραβώνα είναι καλεσμένος και ο Όθωνας.