MEDIA

Κατερίνα Βρανά: Η φωτογραφία από την εντατική και το μήνυμα γενεθλίων

Κατερίνα Βρανά: Η φωτογραφία από την εντατική και το μήνυμα γενεθλίων

Κατερίνα Βρανά: Η σοκαριστική φωτογραφία από την εντατική

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Κατερίνα Βρανά και μεταξύ άλλων μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τα συναισθήματά της για την ημέρα που, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, σχεδόν πέθανε στο κρεβάτι του νοσοκομείου στη Μαλαισία πριν από 7 χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως η γνωστή stand-up comedian είχε υποστεί διάτρηση εντέρου και στη συνέχεια περιτονίτιδα κατά τη διάρκεια επαγγελματικού της ταξιδιού στη Νοτιοανατολική Ασία, με αποτέλεσμα να παλέψει με τη σηψαιμία και έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία να βγει νικήτρια.

«15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου. 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Γλέντι 2- σε – 1. 7 Χρόνια Επιβίωσης. Περιτριγυρισμένη από όλους όσους με κράτησαν ζωντανή. Γιατροί, οικογένεια, θεραπευτές, φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και μου λείψατε όσοι δεν μπορέσατε. Σας αγαπάω όλους τόσο τόσο πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά πριν από 2 ημέρες η Κατερίνα Βρανά.

Σήμερα, Τρίτη 23/4, η δημοφιλής κωμικός επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία βλέπουμε για πρώτη φορά την ίδια στο κρεβάτι της ΜΕΘ τον Απρίλιο του 2017 και από κάτω μία σημερινή της φωτογραφία, κρατώντας στο χέρι ένα μπαλόνι με τον αριθμό 7.

«Μια υπέροχη εβδομάδα σελεμπρέισον γενεθλίων και επιβίωσης. Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας. Σας αγαπάω ρε γ@μώτο», γράφει στο μήνυμά της η Κατερίνα Βρανά.