MEDIA

Survivor - Αναστασία: «Δεν είμαι 100% καλά ακόμα σε καμία περίπτωση»

Survivor - Αναστασία: «Δεν είμαι 100% καλά ακόμα σε καμία περίπτωση»

Survivor: Η παίκτρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το στομάχι της, που την έχει ταλαιπωρήσει πολύ

Η Αναστασία επέστρεψε στην καλύβα της ομάδας της στο Survivor, από το νοσοκομείο, όμως ταλαιπωρείται ακόμα από ένα πρόβλημα στο στομάχι της. Η παίκτρια των Μπλε ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην ομάδα της.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, δήλωσε: «Γύρισα στην καλύβα μας, μπορώ να πω ότι μου έλειψαν πολύ τα πιαδιά. Οι τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο, πέρασαν γιατί κοιμόμουν όλη μέρα, αλλά πραγματικά μου έλειψαν πολύ».

Kαι πρόσθεσε: «Χάρηκα πολύ που τους είδα, χάρηκα για τα αποτελέσματα που έχουν φέρει, έμαθα ότι έχουμε προβάδισμα για την ώρα και για το παιχνίδι που έρχεται για το ταξίδι μας. Δεν είμαι 100% καλά ακόμα σε καμία περίπτωση, είμαι αρκετά αδύναμη, έχω και τους πόνους μου εννοείται. Παρόλα αυτά θα κάνω υπομονή για να επιστρέψω όσο πιο γερή γίνεται και γρηγορότερα».

Τέλος, μίλησε για το συμβούλιο του νησιού και την υποψηφιότητα της Δώρας προς αποχώρηση. «Χθες παρακολούθησα το συμβούλιο, αλλά αποχώρησα, γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Έμαθα για την υποψηφιότητα της Δώρας και μου φάνηκε πολύ πιο δίκαιη από του Γιάννη», είπε.