MEDIA

Survivor: Ξέφυγε ο Περπατάρης- «Πάρτε την από δω γιατί θα της ρίξω κανά χαστούκι»

Survivor: Ξέφυγε ο Περπατάρης- «Πάρτε την από δω γιατί θα της ρίξω κανά χαστούκι»

Survivor: Τον τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου του Survivor και η Δώρα θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για την υποψηφιότητα της.

Yπενθυμίζεται ότι η χθεσινή ψηφοφορία των Κόκκινων έφερε υποψήφια τη Δώρα Νικολή η οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Περπατάρη στην προσεχή μονομαχία. Απόψε θα δούμε ποια ή ποιος θα είναι ο επόμενος μονομάχος.

«Εχθές στο συμβούλιο βγήκα υποψήφια, ήταν κάτι που το περίμενα. Το είχα ζητήσει μιας και βγάλαμε τον Γιάννη για να ξεκουράσουμε τον Χριστόφορο και τον Γιώργο που έχει ραγισμένο δάχτυλο. Δεν υπερτερεί κανένας, πιστεύω ότι είμαστε πάνω-κάτω ίσα», ανέφερε η Δώρα που ήταν υποψήφια.

Αποχώρησε ο Γκέντσογλου

Συνεχίζονται οι οικειοθελείς αποχωρήσεις στο Survivor, αφού μετά από τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά ακολούθησε ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο τραυματισμός του παίκτη στο χέρι δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να μάχεται στα αγωνίσματα και έτσι πήρε την απόφαση να αφήσει το παιχνίδι.

Ο παίκτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης έκανε αναφορά σε όσα έμαθε από αυτή την εμπειρία καθώς και το πόσο λάθος εικόνα είχε για τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή πριν τους γνωρίσει.

«Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και στον τραυματισμό. Δεν έγινε και η κατάσταση έχει γίνει και χειρότερη. Έχω έναν κομμένο σύνδεσμο, μπορεί να χρειαστεί και χειρουργείο», είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Γκέντσογλου στους συμπαίκτες του στο Survivor.

Χαοτικό αγώνισμα

Στο αγώνισμα που ακολούθησε σημειώθηκε ένα περιστατικό που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους πάγκους των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείο του αγώνα η Σταυρούλα αντέδρασε με τον τρόπο που προσπάθησε ο Περπατάρης να επέμβει στο παιχνίδι, με τον παίκτη από την πλευρά του να την αποκαλεί νούμερο και σούργελο. «Πάρτε την από δω γιατί θα της ρίξω καμία φάπα»

«Άντε συμμορφώσου. Νούμερο είσαι εσύ, ψευτοάντρα» απάντησε έξαλλη η Σταυρούλα Χρυσαειδή προς τον συμπαίκτη της στο Survivor.

Νέα νίκη για τους Μπλε

Ο αγώνας ασυλίας, κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους παίκτες της μπλε ομάδας να επικρατούν και πάλι των «Διάσημων» με σκορ 12-10.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, το περιστατικό ανάμεσα στον Γιάννη και στην Σταυρούλα τέθηκε προς συζήτηση. Ο νεαρός παίκτης ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του, αλλά ο Σταμάτης Ταλαδιανός αντέδρασε και στράφηκε εναντίον του.

Μετά το αγώνισμα, συνεχίστηκε και στην καλύβα η ένταση για την ατάκα Περπατάρη.

Τρίτος κόκκινος υποψήφιος

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της κόκκινης ομάδας έβγαλε στον τάκο του Survivor τον Χριστόφορο Ταξίδη.

«Τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ» είπε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον τέταρτο αγώνα ασυλίας, καθώς και την κόντρα ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Κατερίνα Δαλάκα.