MEDIA

Survivor - Δαλάκα: «Θα ήταν λάθος να ψηφίσουμε την Ασημίνα»

Survivor - Δαλάκα: «Θα ήταν λάθος να ψηφίσουμε την Ασημίνα»

Survivor: Η παίκτρια εξηγεί το σκεπτικό της κόκκινης κάλπης.

Το βράδυ της Τρίτης λίγο ολοκληρωθεί το επεισόδιο του Survivor οι Κόκκινοι κλήθηκαν να επιλέξουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση με τον Χριστόφορο Ταξίδη να βγαίνει στον τάκο.

«H υποψηφιότητα του Χριστόφορου θεωρώ ότι ήταν δίκαιη αλλά θεώρησα ότι η Ασημίνα έχει αυτό το πρόβλημα με το χέρι. Θα ήθελα να της δώσω την ευκαιρία να μπορέσει να ξεκινήσει να αγωνίζεται κανονικά. Είναι πολύ κοντά στο να μπορέσει να αγωνίζεται κανονικότατα. Γιαυτό επιλέξαμε υποψήφιο τον Χριστόφορο», είπε η Κατερίνα Δαλάκα στην κάμερα του Survivor.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα διεξαχθεί η τέταρτη ασυλία της εβδομάδας ενώ αύριο 25/5 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για το δεύτερο μεγάλο έπαθλο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι επιβίωσης.

Μετά την Πούντα Κάνα, η νικήτρια ομάδα θα πάει πιο μακριά και για αυτό θα χρειαστεί αεροπλάνο για να ταξιδέψει και συγκεκριμένα όπως φαίνεται το ιδιωτικό αεροπλάνο του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η ομάδα που θα κερδίσει το ταξίδι, θα μπει στο αεροπλάνο και θα διασκεδάσει στην Αμερική. Πάμε όμως τώρα στο ποια θα είναι η ομάδα αυτή που θα κερδίσει τον αγώνα για να πραγματοποιήσει το ταξίδι.

Όπως έχει ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το σκορ στο παιχνίδι του Survivor θα κριθεί από τις νίκες που θα πάρει η ομάδα στις ασυλίες. Συγκεκριμένα, ανάλογα το πόσες ασυλίες έχει κερδίσει η κάθε ομάδα, από αυτό τον αριθμό να ξεκινήσει και το σκορ.

Aπό την στιγμή που 3 ασυλίες έχει κερδίσει η Μπλε και 1 η Κόκκινη, το σκορ στον αυριανό 25/4 αγώνα θα ξεκινήσει 3-1. Επομένως, η Μπλε ομάδα έχει προβάδισμα δυνατό και έχοντας βρει το run θα κερδίσει κιόλας τον αγώνα και θα πάει στην Αμερική.