MEDIA

Survivor: Μεικτά ματσαρίσματα και στους αγώνες – Οι αντιδράσεις των παικτών

Survivor: Μεικτά ματσαρίσματα και στους αγώνες – Οι αντιδράσεις των παικτών

Ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε ότι στο εξής, θα μπορούν να παίζουν όλοι με όλους.

Νέα τάξη πραγμάτων στο Survivor, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό (28/04) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής γνωστοποίησε πως τα μεικτά ματσαρίσματα και στους αγώνες είναι πλέον γεγονός και έτσι, άνδρες θα μπορούν από εδώ και στο εξής να αναμετρώνται με γυναίκες και το αντίστροφο.

«Θα αγωνίζομαι κανονικά σε όλους τους αγώνες», είπε η Ασημίνα

«Χαίρομαι πολύ, θέλω να δηλώσω και στις δύο ομάδες ότι θα αγωνίζομαι κανονικά και σε καμία περίπτωση να ξαναπώ στην ομάδα μου ότι πονάω. Βάζω μία τελεία και μπαίνω στους αγωνιστικούς χώρους με δικιά μου ευθύνη πάντα», ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Θλίψη Φάνη για την απουσία του Περπατάρη: «Δεν με ανέφερε καν, ήθελα να τον αγκαλιάσω»

Εμφανώς στενοχωρημένος είναι ο Φάνης Μπολέτσης με την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη από το Survivor, η οποία ήρθε λίγο μετά τον τσακωμό τους. Οι δύο τους δεν πρόλαβαν να μιλήσουν και ο ίδιος μίλησε συγκινημένος για την απουσία του φίλου του.

«Με τον Γιάννη κάναμε παρέα από την αρχή. Με στενοχωρεί πολύ που ουσιαστικά ο μόνος μας τσακωμός ήρθε δύο – τρεις μέρες πριν φύγει. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε και φάνηκε από τα λεγόμενά του που είπε ότι θέλει νικητές τον Γιώργο και την Κατερίνα. Δεν με ανέφερε καν και είναι δικαίωμά του, ήταν στην ίδια ομάδα», τόνισε ο παίκτης του Survivor.

«Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Όντως είμαι στενοχωρημένος και καταλαβαίνω την απουσία του Γιάννη. Να ηρεμήσει και να πάει πίσω στην οικογένειά του και στις δουλειές του. Από εκεί και πέρα υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα τα πούμε έξω. Μου κόστισε η απουσία του, ο χαιρετισμός του ήταν τυπικός.

Εγώ ήθελα να τον αγκαλιάσω. Πολλές φορές μπορεί να με λιθοβολούν για να μου ρίξουν τη ψυχολογία. Έχουν πει κάποια κακοπροαίρετα σχόλια. Μεταφέρονται εσκεμμένα λόγια. Αυτό παίζει ρόλο στη ψυχολογία μου. Προσπαθούν να βγάλουν μία διαφορετική εικόνα για εμένα», συμπλήρωσε ο Φάνης για τα κακοπροαίρετα σχόλια που θεωρεί πως δέχεται από τους συμπαίκτες του, στο Survivor.

Η Σταυρούλα δεν ένιωθε καλά και έφυγε για να τη δει γιατρός

Τόσο ο Χριστόφορος, όσο και η Δώρα δεν έκρυψαν τη στενοχώρια τους, για το γεγονός ότι ο Γιάννης δεν είναι πλέον συγκάτοικός τους, στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο.

Όση ώρα μιλούσαν, η Σταυρούλα έδειξε να μην είναι καλά, μέχρι που αποφάσισε να διακόψει τον Γιώργο Λιανό που μιλούσε εκείνη την ώρα και να του ζητήσει να αποχωρήσει.

«Νιώθω ότι ανακατεύομαι. Μπορώ να φύγω για να πάω να με δει γιατρός;» τον ρώτησε η Σταυρούλα και φυσικά, ο Γιώργος Λιανός τής επέτρεψε να αποχωρήσει και να βρεθεί στην τέντα των γιατρών.